Bezpečná trampolína pro vaše děti? Žádný problém 

Přidat na Seznam.cz

Jaro pomalu přichází a s ním i postupný návrat na naše zahrady. Již velmi brzy se budeme moci opět těšit z teplého počasí, grilovacích párty, koupání v bazénu, opalování a samozřejmě i nejrůznějších pohybových aktivit. Jak potěšit své ratolesti, ale i sebe? 

Skákáním ke zdraví 

Nikomu z vás nemusíme vysvětlovat, jak extrémně důležitou součástí života je pravidelný pohyb. Tento fakt platí pro děti dvojnásobně, jelikož si utváří základ pro celý budoucí život. Nikdo neříká, že jim musíte už od útlého dětství nutit náročné výkony, protože klíč je spíše ve vytvoření pozitivního vztahu ke sportu. Jak na to? Odpovědí je samozřejmě zábava a přítomnost milovaných rodičů. 

Přesně v této chvíli přichází na scénu kvalitní trampolína, na níž naučíte své potomky správnému skoku, dopadu a možná jim ukážete i salto. Mnoho rodičů se však obává rovnou několika nebezpečných ukazatelů, které mohou zranit jejich potomky. Jedním z nich jsou masivní kovové pružiny, zatímco za zmínku stojí i možnost vyletět z odrazové plochy pryč. 

Bezpečí nadevše 

S danou myšlenkou vznikla moderní varianta, jež bere v potaz stoprocentní bezpečí všech zúčastněných osob. Jejím základem je absence pružin, skrytý rám, odstranění tvrdých hran a záchytná síť po obvodu. Díky těmto vychytávkám si budete moci bezpečně užívat, dokud vám budou stačit síly. 

Pokud se zajímáte o oblast zahradního vybavení pro děti, zajisté vám nemusíme představovat trampolínu Springfree. Ta je vytvořena s důrazem na maximální kvalitu, jejímž důkazem je desetiletá záruka. V současné době si lze vybrat rovnou z šesti různých modelů, přičemž inspiraci získáte na stránkách pod vloženým odkazem. Po jeho rozkliknutí se před vámi objeví výčet možností a dočtete se o benefitech zmíněného řešení. Příliš ale neváhejte, jelikož jaro přichází.