Moje šťastná hvězda

Vymění Martin Zounar partnerku za kolegyni?

Po třinácti letech se rozešel s partnerkou Simonou Brdičkovou (46). Mají spolu dceru Claudii (14).


Když to ale Martin Zounar (55) nejméně čekal, vstoupila mu do cesty pohledná psycholožka Kateřina Kantová (43), která jeho život od základu změnila. Nedávno ale hvězda Ordinace v růžové zahradě přiznala, že se s partnerkou často hádají.


Přitom to byla ona, která ho před několika lety v podstatě donutila zhubnout dvacet kilo a změnit životní styl. Kdoví, kde by dnes bez ní byl. Možná zpátky v Psychiatrické léčebně Červený dvůr, kde dle svých slov absolvoval třítýdenní duševní očistu.


Tedy na stejném místě, kde se v minulosti léčili třeba Oldřich Kaiser (67) nebo Šárka Ulrichová (48). A stále častěji se říká, že nebude trvat dlouho a dojde místo dlouho očekávané svatby na další bolestný rozchod.


Jsou sice jen přátelé, říká se ale, že herečka k němu chová trochu jiné city.

Její srdce bije pro Martina?

Pro Zounara to musí být velká rána. Jeho kolegyně Martina Randová(51) ale zřejmě jásá radostí. Herečka, která má momentálně jednu z hlavních rolí v nekonečném seriálu Ulice, je totiž podle mnohých do herce už roky zamilovaná.

Nepřímo to několikrát naznačila i ona sama. Nejspíš také proto si stále nemůže najít chlapa. V zákulisí českého showbyznsu se povídá, že si sice občas vyrazí na rande, ale nikdy z toho nic není. Její srdce prý bije jen pro Zounara.

Splní se jí sen o šťastném konci?

Kdyby to Zounarovi s Kateřinou nevyšlo, možná by měla konečně u Martina nějakou šanci. Že jsou si blízcí, o tom není sporu. Jiskra ale z jeho strany údajně ještě nepřeskočila. To by se ale nyní mohlo změnit. Pokud by ho utěšovala, tak by mohla vzniknout dokonalá šance pro vzplanutí, což by jim každý jen přál...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden