Rychlý zásah strážníků zachránil mladému chlapci život. Chtěl skočit pod vlak
Zdroj: www.litomerice.cz
Litoměřice

Litoměřice - V úterý v odpoledních hodinách oznámila sociální pracovnice Domova Na Svobodě v Čížkovicích na tísňovou linku Městské policie Litoměřice, že jeden ze dvou mentálně postižených chlapců, které má svěřené, vylezl k železniční trati poblíž litoměřického koupaliště.

Strážníci okamžitě vyjeli na místo, kde skutečně nalezli chlapce u kolejiště, kdy hrozilo bezprostřední nebezpečí toho, že by mohl skočit pod přijíždějící vlak. Hlídce se podařilo mladíka stáhnout zpět na chodník ještě před příjezdem vlaku.

„Mezi oběma mladíky došlo k potyčce. Následně jeden z nich vylezl na železniční trať s úmyslem skočit pod vlak. Díky včasnému oznámení sociální pracovnice a bleskovému zákroku strážníků nedošlo k nejhoršímu,“ sdělil Ivan Králik, velitel Městské policie Litoměřice.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru