Nepořádek u příjezdu do Jirkova zmizel. Jak dlouho to vydrží?
TAKOVÝ NEPOŘÁDEK BYL NESKUTEČNOU OSTUDOU. FOTO: MĚSTO JIRKOV
Chomutov

Jirkov – Nepěknou vizitku dělal nepořádek při vjezdu do města. To, že jde o cizí pozemky, procházející nezajímá. Stížnosti putovaly na radnici.


„Město obdrželo několik stížností na nepořádek okolo komunikace vedoucí od LIDLu na Písečné v Chomutově směrem do Jirkova, tedy v Chomutovské ulici," uvedl mluvčí Vladimír Vacula. A přestože tyto pozemky nejsou v majetku Jirkova, postarala se radnice ve spolupráci s jejich majiteli o generální úklid celého prostoru. 

„Není nám lhostejné, aby cesta do Jirkova – a je jedno, ze kterého směru – vypadala tak, jak tomu bylo před několika dny na kraji Chomutovské ulice," potvrdil místostarosta Josef Šebek a dodal, že je potřeba, aby se vlastníci o své pozemky řádně starali a ne, aby si lidé při výjezdu či vjezdu do našeho města připadali jako na skládce!

úklid bordelu lidi

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru