Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Captain America láká staré známé z Hulka


ikona
Mr. Hlad
captain americaharrison fordhulkliv tyler
Dorazí i Neuvěřitelný Hulk?  

Už za rok a kousek se do kin vrátí Captain America, tentokrát ale nebude mít tvář Chrise Evanse, protože v Captain Americe: New World Order po něm štít definitivně přebere jeho bývalý parťák Anthony Mackie. A moc nadšení to zatím ve fanoušcích nevzbuzuje. Ostatně jako všechny poslední marvelovky, které nenaplňují komerční ani kvalitativní očekávání. 

Čtyřka Kapitána by měla vrátit do hry záporáka, který se představil už před lety v Neuvěřitelném Hulkovi, kde už byl lehce nakousnutý. Objeví se Samuel Sterns jako The Leader a vzhledem k tomu a vrátí se i generál Thunderbolt Ross. Tentokrát samozřejmě v podání Harrisona Forda, jenž nahradil zesnulého Williama Hurta. A těch hulkovských propriet bude víc, teď se totiž Kapitánovi upsala i Liv Tyler. Tu jsme viděli naposledy také v Neuvěřitelném Hulkovi a o její Betty Ross, dceři generála a lásce Bruce Bannera, jsme od té doby prakticky neslyšeli. 

Je tedy otázka, jestli jde o snahu vrátit do hry staré známé a doufat, že fandové na ně přijdou, nebo se tu opravdu kutí příběh, který bude hodně hulkovský. A jestli v tom případě nedorazí i samotný Hulk. Mark Ruffalo zatím potvrzený není, ale když už tu jsou dva Hulkovi protivníci a jeho životní láska, asi by bylo divné, kdyby zevlil někde jinde. A Mackie potřebuje každou pomocnou ruku, aby získal fandy na svou stranu. Moc jich zatím není. 

---

Vytáhni v hospodě: Režisér Neuvěřitelného Hulka Louis Leterrier už tehdy prosazoval do hlavní role Marka Ruffala, studio však chtělo Edwarda Nortona.  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace