Nejnovější

Oslovení – Francouzi se snaží vydemonstrovat lepší důchody, v Česku se mezitím řeší špatné parkování

V dnešním díle jsme se pohoršily nad demonstracemi, které se pořádají napříč Francií. Probírat budeme to, jak vlastně demonstrace začaly a proč všude hoří hromady odpadků a zkusíme se dobrat i možného závěru, který by demonstrace mohla přinést. Nezůstaneme ale jen ve Francii. Minulý týden se Českem a hlavně českým internetem pronesla vlna, která rezonuje pořád. Kauza s Jakubem Železným, moderátorem ČT,  který špatně zaparkoval na Václavském náměstí. Situaci si v dnešním díle přiblížíme a probereme ji trochu z našeho pohledu. 

Twitter momentů je v dnešním díle trochu míň, za to jsme nešetřily našimi názory. Zajímalo by nás, jestli se Vám tento díl líbí, nebo jestli máme spíše zůstat i klasického provedení podcastu. Dejte nám vědět na našem instagramovém účtu @osloveni. 

Moderují: Viktorie Antlová a Tereza Říhová 

Edit: Matyáš Vojtíšek

Odkazy:
Konverzační etuda
Blesk Jakub Železný
Apolena Rychlíková
Sugar Denny #1 Světová válka
Sugar Denny #2 IQ 70

Děkujeme vedení UpAir za poskytnutí prostorů k nahrávání.

Audiosel (Články)
Audiosel je podcastová sekce Houpacího osle. Oslovení moderovaly Viktorie Antlová a Tereza Říhová. Nyní ho moderují Barbora Dvořáková a Radim Senohrábek. Ejsep tvořili Ondřej Studnický a Štěpán Kollert. Na obou podcastech spolupracovali i editoři Samuel Gatěk a Bohdan Havlíček.

Napište komentář

Váš e-mail nebude publikován.


*