InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vlastivědný výlet do Vitic

    sobota 27.4 8:00 - Muzeum – Stará radnice, Volyně – sraz před starou radnicí

  • Mladfest – hudební festival s výstava ZUŠ, promítáním filmů a trhy

    sobota 27.4 9:00 - Mladějovice, tvrz

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Atletický stadion v Táboře dostane sociální zázemí

Ilustrační foto

Ilustrační foto

TÁBOR – Letos v létě bude atletický areál na Stadionu Míru v Táboře hostit mistrovství republiky v atletice a také Velkou cenu Tábora a Memoriál Ing. Jana Pána. Velká cena a memoriál se vrátí po roční pauze, kdy se na oválu prováděl retoping povrchu a to loni znemožnilo uspořádání těchto tradičních závodů. Atletická Velká cena se v Táboře koná už přes šedesát let, její tradice je stejně dlouhá jako legendární Zlaté tretry v Ostravě. Táborská radnice chce pro letošní atletické mítinky vylepšit prostředí na Stadionu Míru a vybuduje sociální zázemí pro venkovní areál.

Jak informovala místostarostka Lenka Horejsková (Společně pro Tábor), vzniknou tu dvě nové šatny a sociální zařízení.

„V minulých letech se město postaralo o retoping povrchů, rekonstrukci tribuny a otevřelo sportovní halu s tréninkovým tunelem. Není ale vhodné, aby závodníci zvenku chodili na toalety do haly. Proto se do vybudování zázemí ve venkovním areálu pustíme," uvedla místostarostka. Rozpočet uvádí náklady akce ve výši 1,9 milionu korun, rozhodující bude vysoutěžená cena.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace