Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Španělská královna Letizia (50) a její choť král Filip VI. (55) se v pondělí účastnili zahájení 9. mezinárodního kongresu španělského jazyka, jehož součástí byl koncert v divadle Gran Teatro Falla ve městě Cádiz na jihozápadě Španělska. Letizia k této příležitosti zvolila klasiku, která snad nikdy nevyjde z módy – takzvané ‚malé černé‘.

Královna byla sladěna do této barvy včetně kabelky a lodiček na vysokých jehlách. Její šaty značky Hugo Boss tentokrát v délce midi, dokonale kopírovaly její útlou postavu. Netradiční prvky v podobě síťované horní části s třásněmi z nich ovšem udělaly originální kousek.

Elegantní pár dorazil do Andalusie ve skvělé náladě a slavnosti si společně se stovkami dalších přihlížejících náležitě užíval, a to včetně koncertu uskupení Tempo de Luz před samotným divadlem. Král v rámci akce rovněž pronesl projev oslavující velké hispánské shromáždění.

Půvabná maminka dvou dospívajících princezen Leonor a Sofie v poslední době rozdělila veřejnost na dva tábory, a to zdánlivě nepochopitelnou věcí. Lidé na internetu, ale například i novinářka Christa D’Souza začali houfně řešit královniny šediny.

„Bože můj, španělská královna Letizia (50) je nádherná. Ta kůže, ta postava. A ty vlasy – svůdné a hnědé a nyní s jediným šedým pruhem na jedné straně. Pokud mohu být tak smělá, Vaše veličenstvo, jste si jistá, že jste s šedinami v pohodě?“ zamýšlí se D’Souza s tím, že podle ní šediny vysílají signál, že to žena ‚vzdala‘. Sama si přitom šediny vyzkoušela, ale nakonec se vrátila k barvení, jelikož se domnívá, že s šedinami prostě žena vždycky bude vypadat starší.

A co si o přirozenosti v podobě šedin myslíte vy? Hlasujte v naší anketě!

Líbí se vám šediny na ženách?
Rozhodně, vypadá to skvěle.
62,5 %
Ano, ale žena na ně musí být vhodný typ.
24,6 %
Spíš ne. Působí to neupraveným dojmem.
1,9 %
Vůbec. Každá žena si šedinami přidává zbytečně roky navíc.
11 %
Celkem hlasovalo 16309 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám