Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Narozeninová párty pro legendu Kollera: Rozjetí Kolář s Vítem, pivo teklo proudem!

    V mládí byl považován za outsidera, který to nikam nedotáhne. Dnes je právem označován za legendu a na jeho počest byla v pražském kině Lucerna uspořádaná speciální akce plná bývalých hráčů a celebrit. Pogratulovat Janu Kollerovi k jeho 50. narozeninám dorazila například Olga Lounová (42), Petr Kolář (55) či Marek Vít (52), jenž se redaktorům Expresu svěřil, že je v Česku jen na skok právě kvůli oslavě svého oblíbence a brzy zase odlétá do Barcelony. Po oficiální části se rozjela menší pařba dole v baru. Kromě Víta a Koláře, kteří měli neustále v ruce nějaký drink, to nejvíce to rozjeli „Dinovi“ věrní kamarádi ze Smetanovy Lhoty. Zejména pivo teklo proudem!

    „V pátek si dáme pivo,“ avizoval Jan Koller na Instagramu, kde tak lákal fanoušky na svou velkolepou narozeninovou párty v pražské Lucerně.

    Obří akce pojmenovaná „Noc s legendou“ vznikla ve spolupráci s filmařem Petrem Větrovským, který stojí za úspěšným dokumentem o neobyčejném příběhu všemi milovaného hromotluka ze Smetanovy Lhoty. Během oficiální části se opět promítal film o Janu Kollerovi, tentokrát ale jen určité pasáže. V sále panovala velmi uvolněná atmosféra, často byl slyšet hlasitý smích i vtipné pokřiky od Kollerových věrných přátel.

    „Po*ero, po*ranej, na Smetance chovanej,“ křičeli někteří, zatímco Koller seděl na pódiu, popíjel pivo a s Větrovským řešil svou kariéru plnou úspěchů, ale i pádů.

    Během promítání bylo na pódium pozváno několik hostů. Například spoluhráči Pavel Kuka či Tomáš Požár, kteří všechny přítomné pobavili vtipnými historkami o tom, jak to Dino uměl rozjet během oslav a že málokdo s ním v pití alkoholu uměl držet krok.

    Janu Kollerovi dorazili zazpívat Petr Kolář a Olga Lounová. Zatímco Lounová krátce po odzpívání svých písní z Lucerny zmizela i s dcerou Arianne v kočárku, Kolář se zdržel i na menší afterparty, která se odehrála v kavárně Lucerna.

    Olga Lounová

    Kromě Koláře to na večírku pro legendárního Kollera rozjel také Marek Vít, jenž se redaktorům Expresu svěřil, že za pár dní opět odlétá do Barcelony a Honza je jeho velkým oblíbencem.

    Petr Kolář

    Petr Kolář a Marek Vít na narozeninové párty pro Jana Kollera

    Většina hostů do sebe klopila pivo, někteří točené, jiní zase v plechovce, které bylo pro všechny zdarma, Marek Vít ale spokojeně usrkával šampaňské ze skleničky. Na baru si měl co říct hlavně s bývalým obráncem Sparty či Jablonce Milanem Fukalem.

    Marek Vít na oslavě Jana Kollera v Lucerně

    Marek Vít na oslavě Jana Kollera v Lucerně

    O největší show se během oslavy postarali věrní přátelé Jana Kollera ze Smetanovy Lhoty. Všichni seděli u jednoho stolu. Jeden showman z této party s chutí na kameru Expresu vyprávěl, proč mají Honzu všichni tak moc rádi.

    Přátelé Honzy Kollera ze Smetanovy Lhoty to v Lucerně slušně rozjeli.

    Během toho, co ostatní popíjeli u baru, měla hlavní hvězda večera stále povinnosti. Koller se po ukončení oficiální části na pódiu dlouho fotil se svými fanoušky, kterých na akci dorazilo nespočet.

    „Nepovažuji se za legendu,“ sdělil Expresu jako vždy skromný Koller, jehož do Lucerny kromě několika přátel doprovodila také partnerka Zuzana.

    Jan Koller si pochutnával na pivu.

    Většina hostů z mejdanu zmizela před půlnocí. Ti největší držáci vydrželi až do ranních hodin. „Ta hlavní oslava se ale už uskutečnila ve Smetanově Lhotě,“ svěřil se nám oslavenec a autor 55 reprezentačních tref.

    Jan Koller na své narozeninové párty v Lucerně

    Na všechny fotky z narozeninové oslavy Jana Kollera se podívejte v galerii.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 18:26 neděle 30. července 2023. Anketa je uzavřena.

    • Super
      34
    • Haha
      23
    • Trapas
      21
    • Cože
      15
    • Sladký
      11
    • Tvl
      10
    Vybrali jsme pro vás

    Hanychová vzpomíná na minulost. V Kozičce jsem poprvé otěhotněla, naštěstí je Kryšpín zdravý, řekla

    Agáta Hanychová zavzpomínala na dobu, kdy poprvé otěhotněla. Mělo k tomu dojít při jednom večírku v pražském baru...

    Katastrofa na Majálesu? Lidé se brodili bahnem, někteří interpreti nemohli vystoupit. Pořadatelé se omlouvají

    V sobotu se v Hradci Králové konal první letošní Majáles. Podle návštěvníků šlo ale o velkou katastrofu. Lidé se...