Agresivní muž v parku vulgárně pokřikoval na děti. Zpacifikovali ho strážníci
Foto: Městská policie Litoměřice
Litoměřice

Litoměřice - Litoměřičtí strážníci spěchali v sobotu 1. dubna odpoledne do Jiráskových sadů, kde se měl podle oznámení nacházet agresivní muž a vulgárně pokřikovat na přítomné děti. Agresivně se muž choval i k přivolaným strážníkům, kteří se po příjezdu na místo pokoušeli ověřit jeho totožnost a zabránit jeho nevhodnému chování.

„Na výzvu zasahujícího strážníka, aby ukončil své protiprávní jednání, nebo bude použito donucovacích prostředků, dotyčný nijak nereagoval. Muž proto následně skončil s pouty na rukou,“ popsal velitel Městské policie Ivan Králik.

Vzhledem k tomu, že se jednalo o cizince, byla na místo přivolána hlídka cizinecké policie z Ústí nad Labem, která si muže převzala. Městská policie děkuje všímavé kolemjdoucí za včasné ohlášení situace, díky kterému nedošlo k vážnějším problémům.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru