Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vojtěch Vanda Tereza Šnajdrová
3. dubna 2023 18:09
Čas čtení 1:04

Aktualizováno: Ředitel ČSOB byl nalezen mrtvý

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Aktualizováno: Ředitel ČSOB byl nalezen mrtvý
Zdroj: Policie ČR

Policisté nalezli čtyřiapadesátiletého Martina Kosobuda mrtvého.

Aktualizováno 11. dubna v 11:31 hodin: Pohřešovaný muž byl nalezen v pondělí mrtvý. „Včera večer byl nalezen pohřešovaný muž bez známek života. Při prohlídce těla nebyly zjištěny žádné podezřelé okolnosti úmrtí. Děkujeme všem za pomoc při pátrání,“uvedla policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

Kosobud je policií pohřešován již týden, jak píší Novinky.cz. Byl hospitalizován v pražské psychiatrické nemocnici, odkud utekl. Odešel během procházky domů na Prahu 4, kde si měl údajně vzít svou pušku a nechat vzkaz, podle něhož by si mohl v blízké době sáhnout na život. 

Máš pocit, že bys mohl*a ublížit sobě nebo někomu jinému? Obrať se úplně kdykoliv (ve dne nebo v noci) na Linku bezpečí na čísle 116 111. Jestli si raději píšeš, můžeš vyzkoušet i chat denně v rozmezí 9–13 h a 15–19 h.

Pokud mají zrovna obsazeno, poskytují pomoc někomu jinému, určitě tedy zkus zavolat po chvíli znovu a opakovaně.

Jestli jsi už dospělý*á, trápí tě myšlenky na sebevraždu a neumíš si žádné jiné východisko představit, zavolej na Linku první psychické pomoci 116 123.

„V bytě si měl vzít svoji legálně drženou pušku a odjet stříbrným osobním motorovým vozidlem značky MERCEDES Benz B 200 CDI, RZ: 3C5 0600,“ uvedl k němu mluvčí policie Jan Daněk.

Dle databáze hledaných je muž vysoký 185 cm, má střední postavu, hnědé krátké vlasy a zelené oči. Naposledy měl na sobě modré džíny a tmavé boty.

Pohřešovaný muž je ředitel ČSOB Private Banking, ve funkci působil 12 let. Za jeho prací byly vidět i úspěchy. Loni v listopadu například přebíral v Londýně cenu za nejlepší privátní bankovnictví v České republice v anketě časopisů Financial Times – Professional Wealth Management a The Banker.

Domů
Sdílet
Diskuse