Jaselská 33. Stylové bydlení v srdci Dejvic

Praha 03. 04. 2023: Pražská realitní kancelář LEXXUS NORTON právě zahajuje prodej rezidenčního projektu Jaselská 33 na rohu ulic Jaselská a Dejvická. Nárožní činžovní dům po citlivé rekonstrukci, při které budou zachovány původní secesní prvky, nabídne v 5. a 6. podlaží 10 unikátních bytů s dispozicemi 2+kk a 3+kk.

„Při svých návratech domů tak budou noví majitelé procházet zrekonstruovanými prostory s nádechem historie. Repasované vstupní dveře a okna, dekorativní zábradlí, nebo původní povrchy, to vše je přenese zpět v čase,“ říká Denisa Višňovská, obchodní ředitelka a partnerka LEXXUS NORTON. Znaky secese nese také fasáda domu, který tak dotváří charakter okolní čtvrti.

Jste městský typ? Pak vás život v Dejvicích bude bavit. Najdete tu nápadité restaurace, stylové kavárny a kluby i dvě vyhlášená divadla – Dejvické divadlo a Semafor. Čerstvou zeleninu a jiné farmářské speciality pohodlně nakoupíte pár minut od domu na tzv. Kulaťáku. Milovníci sportu ocení fitness centra, tenisové kurty, sportovní halu s běžeckým oválem a in-line i běžecké stezky. „V Dejvicích se prostě není možné nudit,“ dodává Višňovská.

Když se rozhodnete zajet do centra Prahy nebo na výlet po okolí, můžete se spolehnout na výbornou dopravní dostupnost. V docházkové vzdálenosti se nachází hned dvě stanice metra A – Hradčanská a Dejvická, tramvajové i autobusové linky a vlakové nádraží Dejvice. Na Letišti Václava Havla jste navíc za pár minut.

LEXXUS NORTON

Jsme realitní kancelář zaměřující se na Prahu a blízké okolí. Už tři desetiletí sledujeme nejen trh s nemovitostmi, ale i trendy v bydlení, a tak jsme připraveni najít to pravé místo, které bude přesně odpovídat vašemu stylu a vkusu. Umíme pomoci také s prodejem nemovitosti a usnadnit celý jeho zdlouhavý proces. Specializujeme se zejména na rezidenční bydlení a novou výstavbu. Díky mnoha spokojeným klientům, ale také výborným vztahům s největšími pražskými developery, bankami a dalšími institucemi jsme si dokázali vybudovat dominantní postavení na českém trhu. Od roku 2018 jsme navíc ještě silnější. Tehdy se naším partnerem a poradcem stala mezinárodní společnost Savills, která patří k předním světovým realitním kancelářím s historií sahající až do roku 1855.

Klíčová slova ČR-stavby-byty-reality

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Stavebnictví, bydlení a reality

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.