×

Další video: Moc peněz #14 – Ideální čas k nákupu zlata

Countdown
Zrušit
×

„Do dolů fárali prezidenti před 30 lety. Černochová se utrhla z řetězu, připomíná komunistickou prokurátorku. Přepisování knih je přepisováním historie.“ – Miroslav Korecký

Horké novinky, štiplavé glosy, zajímaví hosté. To je pořad Podtrženo, sečteno, který shrnuje ty nejdůležitější aktuality. Hostem tohoto dílu je politický komentátor Miroslav Korecký.

Černochová jde po Svobodovi. Zjistí, jak ho lze potrestat za pochybnosti o Ukrajině

„Dýchnou z toho na člověka 50. léta. Ten člověk řekl nějaký svůj názor na to, jestli by sportovci Ruska, Běloruska měli jet na olympijské hry. Možná se dopustil té strašlivé věty, když řekl, že první obětí každé války je pravda. Pravda na obou stranách, protože informace jsou samozřejmě součástí války, takže nevěřme ani jedné straně úplně, stoprocentně, což se stokrát potvrdilo. A paní Černochová se už v té ministerské funkci úplně utrhla z řetězu nějaké normálnosti. Vystartovala jak komunistická prokurátorka Brožová-Polednová.“ – podotýká Miroslav Korecký.

S helmou v důlním vozíčku. Prezident Pavel sfáral v Moravskoslezském kraji do dolu Darkov

„Proč to dělá? Fotka je krásná, samozřejmě přilbička, čisté montérky. Na mnoha místech bylo zdůrazněno, že je to první prezident po třiceti letech, který sfáral do dolu. Že ani Klaus, ani Zeman nesfárali. Za komunismu jsme byli zvyklí, že tam papaláši sfárali, jelikož horník dobýval pro republiku černé zlato – šlechta mezi dělnictvem. Musíme si zvyknout, že Pavel dá hodně na přímý otisk do světa sítí, fotky a krátké hlášky. Svému prezidentovi bych nevyčítal, že do dolu nesfáral.“ – konstatuje Miroslav Korecký.

► Doporučujeme YouTube – Xaver Live.

Zastavte vývoj umělé inteligence na 6 měsíců, volá Musk a tisíc expertů. Varují před nebezpečím

„Já jako technický a technologický ignorant si čtu tyto zprávy, mám dojem, že jde v posledních měsících o novou věc. Najednou nám tu umělá inteligence píše různé věci. Také to na mne nedělá úplně nejlepší dojem. Jako milovník sci-fi si připadám, že žiju v nějakém románu Raye Bradburyho.“ – míní Miroslav Korecký.

► Projekt internetové nezávislé televize XTV můžete podpořit zde.

Další komentáře aktuálních dní naleznete v celém díle Podtrženo, sečteno!

jana-cernochovadavid-svobodaukrajinaruskovalkatrest-pro-svobodubrozova-polednovapetr-paveldarkovpavel-sfaralaielon-muskumela-inteligencekoleckobolecekodsprepisovani-knihcenzuraprepisovani-dejinmiroslav-koreckyxaverpodtrzeno-sectenoxtv
Další videa
Načíst další Paráda! Došli jste až na konec.