Na litvínovské radnici vlaje černý prapor. Strážníci přišli o skvělého kolegu
FOTO: MĚSTO LITVÍNOV
Litvínov

Litvínov – Černý prapor vlaje na budově Městského úřadu Litvínov. V úterý 4. dubna během služby náhle zemřel dlouholetý zaměstnanec Městské policie Litvínov.

Z důvodu zdravotních komplikací strážníka Městské policie Litvínov přistál v úterý ve Vodní ulici vrtulník zdravotnické záchranné služby. Přestože se snažili záchranáři i kolegové u muže obnovit srdeční činnost déle než hodinu, muže se nepodařilo zachránit. „Byl to skvělý kluk, pracovitý kolega. Pro všechny je to těžké. Jsme v kontaktu s rodinou. Půjdeme se s ním rozloučit na pohřeb," potvrdil smutnou zprávu velitel strážníků Martin Klika. 

Upřímnou soustrast pozůstalým vyjadřuje také vedení města. 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru