Synovi Agáty Hanychové chutná vše, co neuvaří máma. Na sourozence se prý netěší

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
Kryspin Dopita Veronika Zilkova
Zdroj: Nextfoto

Agáta Hanychová v poslední době mluví především o svém zatím nenarozeném miminku, sem tam sdílí na sociální síti nějaký příspěvek s dcerou Miou. Dostatek pozornosti má ale také její syn Kryšpín, kterého nedávno například nechala ohodnotit její vaření. No, nedopadlo to úplně podle jejích představ.

Otec chlapce Miroslav Dopita měl v minulosti opletačky s policí, připomíná server Blesk. To už je ale dlouho minulostí. Dopita žije už několik let s manželkou Terezou. Vztahy s Hanychovou ale udržuje dobré a vždy se na všem dovedou domluvit.

Například loni před Vánoci svého syna Mirek doprovodil na školní besídku a společnost tak chlapci dělala nejen jeho maminka, ale i tatínek se svou manželkou, popisuje Kafe.

Chce být bezdomovcem

Když svého syna nedávno Agáta přizvala k přímému přenosu, ve kterém se sledujícími na instagramu vaří, očekávala, že se bude chlapec prezentovat jako rozumné dítě. On se místo toho ale svěřil s tím, že by chtěl být v dospělosti bezdomovcem.

Na dotaz, zda se těší na sourozence, Kryšpín rozhodně odpovídá: „Ne, stačí mi jeden, odstěhuju se k tátovi nebo babičce.“

Na závěr ještě uvedl, že si za kapesné kupuje především jídlo a chutná mu prý všechno, co nevaří máma. Takovou pochvalu asi Agáta nečekala, s dětmi to ale zkrátka není vždy jednoduché.

Po náročné operaci

Loni v srpnu musel Kryšpín podstoupit velmi náročnou operaci nohy. Ta pravá mu rostla rychleji než levá, což způsobila zlomenina z jeho tří let. Musel proto na zákrok, který mu od problémů pomohl.

cyril navratil kryspin dopita

Zdroj: Nextfoto

„Už jsem v pohodě, stále nohu neohnu úplně, ale už je to mnohem lepší,“ svěřil se pro Super loni v lidstopadu chlapec, který si teď už opět užívá chození do společnosti.

Nedávno se objevil například po boku svého strýčka Cyrila Navrátila na premiéře filmu Tři mušketýři.

Ačkoli v mnoha ohledech je to ještě malý rošťák a někdy maminku překvapí tím, co je schopný při jejím přímém přenosu na instagramu říci, miluje ho a je na něj hrdá.

Snad v budoucnu chlapci zachutnají i její obědy a nového sourozence nakonec přivítá s úsměvem.

Zdroj: Prima Ženy, Super, Kafe, Blesk

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články