InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Všeználek

    Čtvrtek 2.5 10:00 - Knihovna, Písek

    Veselé pásmo říkanek, básniček, písniček a tvořivého hraní.

  • Hrátky v knihovně

    Čtvrtek 2.5 9:30 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Suché Vrbné

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VIDEO: Dorostenci Tábora se proti Litvínovu gólově neprosadili. Záchranu extraligy už nemají jen ve své moci

Tábor podlehl Litvínovu 0:1. , Autor: Josef Janda

Tábor podlehl Litvínovu 0:1.     Autor: Josef Janda

TÁBOR - Extraligoví dorostenci HC Tábor odehráli ve čtvrtek odpoledne poslední domácí utkání barážové skupiny o zachování příslušnosti k nejvyšší soutěži. Do Tábora přijel lídr barážové skupiny Litvínov, který dosud nepoznal pachuť porážky. Hosté potvrdili svou kvalitu a v Táboře zvítězili díky jedinému gólu z poloviny zápasu 1:0. Kohouti nevyužili čtyři přesilovky a proti skvěle bránícímu soupeři nedokázali skórovat. Litvínov zachránil extraligu, kohouti už nemají své setrvání v soutěži ve vlastní moci. V posledním sobotním kole potřebují v Sokolově zvítězit, zároveň však musí již zachráněný Litvínov za tři body porazit o postup bojující Vsetín. Kohouti musí ještě vylepšit vůči Vsetínu celkové skóre, proto musí být alespoň jedna z požadovaných výher alespoň o dva góly. Sejdou se všechny tyto podmínky a zachrání Táborští extraligu dorostu i pro příští sezonu?

 

HC Tábor – HC Verva Litvínov 0:1 (0:0, 0:1, 0:0), branky a nahrávky: 31. Raichl (Koky), rozhodčí Battěk, Šmika – Žídek, Štěpánek, vyloučení 1:4, bez využití, 236 diváků.

HC Tábor: Šrámek (Ferdus) – Šťastný, Bouška, Honzík, Céza, Bačo, Jaroš – Suchan, P. Pospíchal, Vlček – Hlavín, Mohyla, Eremiáš – J. Pospíchal, Němeček, Dohnal.

HC Verva Litvínov: Trejbal (Balík) – Kladivo, Zikmund, Winkelhöfer, Liška, Břenda, Soušek, Prokeš – Pospíšil, Koky, Tůma, Sander, J. Peroutka, Raichl, Horský, Bednařík, Tomaník.

Trenér Tábora Arpád Györi si dobře uvědomuje, že před posledním zápasem v Sokolově záleží i na výsledku druhého duelu mezi Litvínovem a Vsetínem. „Už nemáme záchranu v našich rukách. Každopádně se určitě budeme chtít rozloučit se sezonou vítězstvím. O našem setrvání v extralize hodně napoví utkání Litvínova se Vsetínem, který se odehraje dříve. Uvidíme, jak to dopadne," říká trenér Györi.

Ve středečním Týdeníku Táborsko si přečtete k utkání Tábora s Litvínovem další podrobnosti.

Trenér Tábora Arpád Györi promluví o dobrém vstupu do zápasu a zmíní, proč se nepodařilo v celém utkání skórovat. Chybět nebudou ani informace z rozhodujících sobotních střetnutí.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace