ASTRONAUT NASA A PRVNÍ ŘIDIČ LUNÁRNÍHO VOZU VIDÍ UFO NAD MĚSÍCEM (2)

NASA/DoD oznámily lidským rasám a národům, jako je Rusko, Čína, Japonsko, Indie atd., že všechna místa přistání Apolla, jako je Apollo 11, 12, 14, 15, 16 a Apollo 17, jsou nyní "zakázána" pro jakýkoli jiný národ na Zemi? Je to z toho důvodu, že na všech místech je dostatek hélia-3? Všechna tato místa přistání na Měsíci získali pro USA moji zvláštní přátelé, astronauti NASA James B. Irwin, Apollo 15; Neil Armstrong, Apollo 11; Alan Shepard, Apollo 14; John Young, Apollo 16; a Gene Cernan, velitel mise Apollo 17. Ten se stal posledním astronautem NASA, který se prošel po Měsíci.

Místa přistání v rámci programu Apollo

Pak k mému překvapení Jim znovu řekl: "Také jsem krátce viděl něco, co se mi zdálo jako "stavby" v dálce nad a za horami Hadley Rill." "Struktury?" zeptal jsem se. "Slyšel jsi mě správně, Clarku," řekl Jim. "Můžeš ty struktury popsat?" zeptal jsem se. Jim se na vteřinu zamyslel, podíval se na hodinky a řekl: "Struktury, jako by byly umělé!" Zeptal jsem se: "Jako betonové, cihlové, kovové konstrukční prvky, Jime?"  Řekl: "Ne." "Můžeš je popsat?" zeptal jsem se. Řekl: "Struktury, které vypadaly jako skleněné nebo krystalické; vysoko nad měsíčním obzorem. Měl jsem dobrý výhled na to, co to bylo nebo je."

Přiznal, že skutečně rychle pořídil několik fotografií záhadných struktur i těch neznámých plavidel, která nad nimi létala. Když se vrátili na Zemi; Jim se pokusil prohlédnout si fotografie Apolla 15, které tehdy pořídil. NASA (Ministerstvo obrany?) mu odmítla povolit prohlížení vlastních fotografií. Řekl:

"Podařilo se mi krátce prohlédnout alespoň jednu z těch fotografií, na které údajně byly vidět ty podivné krystalické struktury, a k mému naprostému úžasu na té konkrétní fotografii žádná z těch struktur nebyla zobrazena. Bylo to, jako by vše na horizontu bylo vymazáno nebo nahrazeno. Nic se tam neotisklo. Bylo to, jako by byl vložen horizont, který ve skutečnosti nebyl v Hadley, nebo byl použit filtr k vymazání jejich existence. Opravdu mě to překvapilo, Clarku."

Byl jsem ohromen, když jsem slyšel Jima Irwina pronášet tato prohlášení. Zřejmě se jednalo o další vymazané a zmanipulované tajné fotografie NASA/DoD.

Fotografie krystalických struktur

Potvrdilo to další jeho výroky, které jsem již znal z jiných kosmických projektů, kterých jsem se účastnil, jako byly Mercury, Gemini, Sky Lab, bývalá vesmírná stanice Freedom, která byla přejmenována na "Mezinárodní kosmickou stanici", atd. kde NASA/DoD držící se svého tajemství byla upřednostněna před tím, aby americkým daňovým poplatníkům řekla pravdu o tom, jaké byly jejich objevy na těchto misích. Zeptal jsem se, zda by Dave Scott svá odhalení upřesnil. Jim se na mě podíval a řekl: "V žádném případě nebude mít šanci podpořit moje tvrzení, Clarku. Máme pohodlné důchody, zdravotní dávky atd. a můžeme je nabídnout svým rodinám." "To je pravda," řekl jsem. Řekl jsem, že rozumím tomu, co naznačoval. K mému vlastnímu propuštění v KSC ještě nedošlo. Můj odchod do důchodu z NASA byl později zničen kvůli mým poznatkům o těchto a dalších událostech, které NASA/DoD tajila.

Pak jsem se ho zeptal: "Jime, víš o tom, že i jiní astronauti měli během svých misí na Měsíci a jinde podivná pozorování a události?"  Odpověděl rychle slovy: "Rozhodně, Clarku, ale nebudu mluvit o jejich událostech a o tom, kdo jsou. Ty, Clarku, se s mnohými z nich přátelíš nebo je všechny znáš." Přiznal jsem mu, že tomu rozumím. Zeptal jsem se Jima, zda si myslí, že by při průzkumu pomohlo použití Lunar Flyeru, létající plošiny pro jednoho člověka, o níž se uvažovalo pro lunární mise; aby měl jediný astronaut Apolla možnost "létat" nad měsíčním povrchem. řekl: "Clarku, jak o tom víš? Ano, bylo by, kdyby to nepřidalo další potenciální nebezpečí k už tak nebezpečné misi. Max Faget ji zrušil jako příliš nebezpečnou." Řekl jsem: "Ano, Maxe znám." Jim se usmál: "Clarku, koho neznáš?"

Jim se podíval na hodinky a řekl, že musí náš rozhovor přerušit. Slyšel, že je ohlášen jeho let. Doprovodil jsem ho k jeho odletové bráně. Nyní mohu přiznat, že jsem měl vnitřní pocit, že to bude moje poslední návštěva s tímto velkým hrdinou na Zemi. Podali jsme si ruce a já ho mužně objal a poděkoval mu za to, že je mým přítelem. Usmál se a řekl: "Bůh ti žehnej, Clarku." Poté jsme si navzájem popřáli šťastnou cestu. Díval jsem se, jak odchází, aniž bych si uvědomil, že ho vidím na Zemi naposledy. Nyní se setkal s Bohem a byl přijat do jeho náruče. Astronaut NASA - James Irwin si to zasloužil. Při psaní tohoto mteriálu jsem myslel na komentáře vědeckých velikánů, jako je Dr. Carl Sagan ve své knize "Inteligentní život ve Vesmíru". Naznačil, že Zemi pravděpodobně navštívilo mnoho hvězdných ras. Řekl, že "Sumer" byl možná i počáteční vyspělou lidskou civilizací v současném smyslu na naší planetě.

Dr. Carl Sagan


Sumer byl založen ve čtvrtém tisíciletí před naším letopočtem, ne-li dříve. Historie nezná, odkud Sumerové přišli. Sagan řekl, že má pocit, že vzhledem k tomu, že sumerská civilizace je svými potomky líčena jako možná nelidského původu, přišli sem jako kolonie z hvězd? Je to možná odpověď, která by popsala existenci těchto úžasných starověkých lidí na Zemi? Říkám si, proč ne? Sagan pokračoval: "Co by od nás mohla chtít vyspělá mimozemská civilizace?"  Sám si na tuto otázku odpověděl:

"Jednou z hlavních motivací pro průzkum Nového světa bylo obrátit obyvatele na možnou náboženskou víru, jako je křesťanství, židovství, muslimství, hinduismus, buddhismus, islám, taoismus a další, pokud možno mírovou cestou...... , pokud to bude nutné, tak násilnou. Můžeme tuto možnost mimozemské evangelizační snahy vyloučit?"

Mé osobní přesvědčení je, že ne, nemůžeme! Možná bylo do kmenů lidstva vloženo mnoho takových snah.

Byl astronaut NASA James B. Irwin obrácen na stejnou evangelizaci? Po návratu Apolla 15 na Zemi a po odchodu z NASA do důchodu založil vlastní evangelizační hnutí "High Flight Foundation". Evangelizace je v podstatě metoda, jak přinést systém víry ostatním. Všechna náboženství praktikovaná na Zemi používají evangelizaci k získávání nových členů do svého systému víry. Posvátná náboženství jasně tvrdí, že mimozemšťané přinesli na Zemi jejich náboženskou víru. Byli těmito "návštěvníky" andělé nebo mimozemšťané? Obdržel Jim Irwin na Měsíci evangelizační poselství? Podle mého názoru ano. Bohužel, astronaut NASA - James B. Irwin, zemřel v Glenwood Springs v Coloradu v poněkud mladém věku 61 let na infarkt, a to 8. srpna 1991. Několik let předtím prodělal také infarkt a posílal mi dopisy z nemocnice Fitzsimmons v Coloradu. Zarmoutilo mě to, ale věděl jsem, že se Jim konečně setkal se svým milovaným Stvořitelem. Cítil jsem, že odešel domů ke svému Bohu, a jsem si jistý, že ho ten univerzální BŮH přivítal s otevřenou náručí!

Jsou ona místa přistání na Měsíci "zakázaná" pro velmi důležité poznatky, které získal Jim Irwin a dalších jedenáct statečných astronautů DoD/NASA, kteří úspěšně odstartovali na nebezpečnou okružní misi dlouhou přibližně půl milionu kilometrů na Měsíc a zpět na Zemi? Rozšířili naše znalosti této kosmické vědy a my nyní díky tomuto měsíčnímu průzkumu míříme k dalším planetám, což umožňuje uskutečnit naše budoucí meziplanetární mise na jiné planety i mimo ně. Pokud dokážeme přežít mezi námi----zdá se, že tento koncept "Star Treku" se stává skutečností. Nabízím tyto komentáře jako určitou potravu pro kosmické myšlení v myslích těch, kteří jsou dostatečně inteligentní, aby je přijali. Někteří je možná nebudou chtít přijmout jako skutečnost. To bude jejich rozhodnutí. Děkuji těm, kteří to přijmou jako fakt. Proč? Věřte mi, protože jsem to upřímně prožil s Irwinem a dalšími na mysu Canaveral a v "Kennedyho kosmickém středisku" na Floridě v letech 1958 až 1992.

-konec-

Další díly