Plzeň chce po čtyřech ztrátách zabrat. Jaký má podle Bakoše recept?

Plzeň chce po čtyřech ztrátách zabrat. Jaký má podle Bakoše recept?

Plzeňskou Viktorii čeká v sobotu další ligový zápas. Na západě Čech mají jasný cíl – ukončit čtyřzápasovou mizérii (0-2-2). Po ní si v tabulce notně pohoršili, když na vedoucí duo ztrácí již sedm bodů. Navíc se musí začít pomalu ohlížet i za sebe, protože Bohemians ztrácí na třetí flek už jen devět bodů. Nyní čeká Plzeň Jablonec. Co o nadcházejícím duelu řekl pro klubový web asistent trenéra Marek Bakoš?  

„Všichni mají jasná očekávání – a to, že bychom měli zvítězit. Celý týden na tom pracujeme, dáváme dohromady sestavu, jednotlivé posty, chystáme se na soupeře. Jablonec odehrál dva zápasy v posledních dnech, poctivě jsme je sledovali. Moc dobře víme, že jsme nějakou dobu nevyhráli a první domácí utkání v dubnu to chceme změnit,“ řekl pro fcvp.cz Bakoš.

V minulém kole proti Mladé Boleslavi Plzeň na jaře poprvé neinkasovala a na pevnou obranu chce vsadit i nyní. „Je to určitý signál, čistý štít je před domácím zápasem povzbudivý. Na druhou stranu i potřebujeme góly dávat, aby lidi, kteří přijdou na fotbal si to užili. Chceme dávat góly a žádné nedostávat. A vyhrát,“ pokračoval.

„Hráči jsou dost zkušení, aby navnímali o co jde a zároveň jim to nijak nesvazovalo nohy. Jsou dobří a v minulých měsících to dokazovali. My jim věříme, že budou v sobotu správně nažhavení a že to bude i dobře vypadat,“ uzavřel pro klubový web Bakoš.