Recenze Hoover H3TFSMP48TAMCE-S

Pračka Hoover H3TFSMP48TAMCE-S nabízí energetickou úspornost a tichý chod při kapacitě až 8 kg prádla. Tento model disponuje mnoha funkcemi.S moderním designem a snadným ovládáním je vhodná pro každou domácnost. Díky spolehlivému výkonu a přívětivé ceně je to dobrá volba pro ty, kteří hledají pračku s vysokou hodnotou za peníze.

Parametry

Energetická třídaA
Způsob plněníhorní
Kapacita8 kg
Otáčky1400 ot./min.
Hlučnost ždímání79 dB
Spotřeba energie za 100 cyklů55 kWh
Spotřeba vody za 100 cyklů4400 l
Účinnost praníA
Účinnost odstřeďováníB
Aquastopano
Výška86 cm
Šířka41 cm
Hloubka60 cm
Počet programů11
Délka základního programu218 minuty

Představení produktu

S radostí Vám představíme pračku Hoover H3TFSMP48TAMCE-S, která se vyznačuje elegantním bílým designem a jednoduchým displejem.

Tato pračka je vybavena technologií s názvem „Mode Kg“, která umožňuje optimalizovat čas, spotřebu vody a energie pro každé praní. Podobnou funkci nabízejí i jiní výrobci, jako například AEG, ale u této pračky je tato technologie ještě vyspělejší. Před každým praním zobrazuje, zda je kapacita bubnu přetížena a bere v úvahu zvolený program a druh materiálu. Je důležité si uvědomit, že tuto pračku lze zapnout i přetíženou, avšak díky této funkci lze předem předejít přetížení. Na rozdíl od konkurence, která v případě přetížení pračky vyhodí chybu a zastaví se až během praní, tato pračka umožňuje uživateli předem předejít takové situaci.

Tento model se odlišuje od většiny praček plněných shora tím, že má mnoho funkcí charakteristických pro pračky plněné z boku a dosahuje vysoké výkonnosti.

S kapacitou bubnu až 8 kg lze prát i těžká prádla, jako jsou prošívané deky. Pračka dosahuje ždímání rychlostí až 1400 otáček za minutu a disponuje funkcí proti polámání vláken, což je podobná vlastnost, kterou najdeme u pračky AEG, při níž se plné otáčky aktivují na krátkou dobu.

Pokud se zaregistrujete na webové stránce Hoover, můžete získat 10letou záruku na invertorový motor.

Tato pračka má také speciální uložení ložisek, které zajišťuje její dlouhou životnost. Ložiska jsou umístěna proti sobě, což se liší od jiných praček plněných shora, které mají podobné uspořádání jako pračky plněné zepředu. Tedy uložení na jednom ložisku.

S aplikací Wizard získáte přístup k novým funkcím, dodatečným cyklům a radám a tipům, které můžete nahrát přímo do pračky. Výhodou je, že si můžete vytvořit svůj vlastní oblíbený program a když Hoover vylepší stávající programy, můžete si jednoduše stáhnout aktualizaci přímo do pračky přes Wi-Fi. Dále můžete nastavit odložený start a konec praní, spustit kontrolní cyklus a sledovat statistiky praní a spotřeby energie.

Programy

Název programu

Kapacita v kg

Nastavení teploty ve °C

Maximální počet otáček ot/min

Eco 40-60

8

40-60

1 400

Bavlna

8

0-90

1 400

Směsné

4

0-60

1 400

Jemné prádlo

2

0-40

1 200

Vlna/hedvábí

1,5

0-40

1 200

Rapid care 14/30/44

1,5/2,5/3,5

30

1 400

Extra péče

5

30

1 400

Cvičení péče

2,5

40

1 200

All in one

8

40

1 400

Tato pračka nabízí celkem 11 programů, což je standardní počet pro většinu praček. Nicméně, vzhledem k tomu, že se jedná o pračku s vrchním plněním, je to lehce nadstandardní počet funkcí. Obvyklý počet programů u praček plněných vrchem se pohybuje mezi 7 až 10.

Pračka dokáže zvládnout standardní tkaniny, jako je bavlna a syntetika, ale dokáže se také vypořádat s outdoorovým a funkčním prádlem v programu cvičení a peče.

Má několik programů, včetně Programu 20°C, který umožňuje společné praní různých tkanin a barev, jako jsou bavlna, syntetika a směsné při 20°C s výjimečnými výsledky praní (vypráno stejně jako u programu s vyšší teplotou) a spotřebou přibližně 40% vůči běžnému programu pro praní bavlny při 40°C.

MĚKKOU PÉČI, která je určena k jemnému ošetření citlivého prádla při nízké teplotě za 59 minut. Prodloužené a důkladné máchání také vyživuje textilní vlákna. Program SVĚŽÍ PÉČE je určen ke každodennímu odstraňování skvrn a má osvěžující účinek, který zaručuje vynikající stav prádla. Pro malé náplně se doporučuje praní při nízké teplotě.

ANTIALERGICKÁ PÉČE 60° nabízí důkladné vyprání veškerého bavlněného prádla s dezinfekcí a eliminací bakterií při vysoké teplotě. Zničí jen o 4% méně bakterií než při teplotě 90°C „podle informací výrobce“

RAPID CARE (14/30/44min), který umožňuje úsporu bez kompromisů. Tento nový program dokáže poskytnout vynikající výsledky při velmi krátké době. Se zachováním nízké spotřeby energie a vody.

Program ALL IN ONE 59′ umožňuje vyprat plnou pračku prádla z různých materiálů, jako jsou bavlna, syntetika a smíšené tkaniny, za pouhých 59 minut při teplotě 40°C (nebo nižší). Tento program je vhodný pro málo špinavé věci.

Složení programů a možnost upravovat jejich parametry dělá z pračky opravdu skvělý stroj.

Doplňkové Funkce

Tato pračka nabízí možnost extra máchání, což je užitečné pro lidi s citlivou pokožkou nebo alergiemi. Navíc, v porovnání s konkurencí, má větší efektivitu máchání díky lépe navrženému napouštěcímu systému, který zkrátí dobu máchání o 20 % se stejným výsledkem.

Další praktickou funkcí této pračky je odložený start. Díky této funkci můžete nastavit pračku tak, aby prádlo bylo vyprané právě v požadovaný čas. Odložený start lze nastavit s přesností 1 hodina a časové zpoždění může být až 24 hodin. Takže si můžete naplánovat praní v souladu se svým rozvrhem a dá se kombinovat s ovládáním přes wifi.

Pračka je vybavena třemi bezpečnostními prvky.

Prvním z nich je bezpečnostní zámek dveří, který nedovolí otevřít dvířka pračky během spuštěného cyklu. Tato funkce se hodí zejména v domácnosti, kde jsou zvídavé děti.

Druhým bezpečnostním prvkem je ochrana proti úniku vody. V případě úniku vody tento systém uzavře přívod vody do pračky a tím zabrání přetečení. U jiných značek, například u AEG, se tento systém nazývá AquaControl.

Třetím bezpečnostním prvkem je ochrana proti přepěnění. Pokud se nadměrně dávkuje prací prostředek a vytváří se příliš mnoho pěny, pračka vyloučí fázi odstředění a prodlouží program. Málo která pračka kombinuje všechny tři způsoby.

AQUAPLUS je funkce dostupná pouze u některých programů pračky, která umožňuje prát v mnohem větším množství vody. Tato funkce společně s novým kombinovaným rotačním cyklem dokonale vyčistí a opláchne prádlo, zcela rozpustí prací prostředek a tím zvyšuje čisticí účinek. Tato funkce je zejména vhodná pro praní hodně špinavých věcí. Daní je pochopitelně lehce vyšší spotřeba vody.

Na kolik vyjde provoz

Náklady na praní se mohou lišit v závislosti na druhu prádla a zvoleném programu.

Například, při použití ekonomického programu na praní 8 kg prádla, pračka spotřebuje 0,55 kWh a 44 litrů vody, což na 100 praní představuje 55 kWh a 4400 litrů vody.

Na druhé straně, použití programu bavlna na praní 8 kg prádla spotřebuje 1,51 kWh a 69 litrů vody, což na 100 cyklů představuje 151 kWh a 6900 litrů vody.

Proto je důležité pečlivě zvolit program a teplotu praní, neboť špatný výběr programu může zvýšit náklady na praní, bez ohledu na energetické hodnocení pračky.

Tato pračka patří k nejúspornějším – při vhodně zvoleném programu.

Tipy a triky

Tato pračka je náchylnější na správný tlak vody v rozmezí od 0,5 MPa do 0,8 MPa, což je standardní tlak. Pokud je tlak vody větší nebo menší, může se stát, že se pračka nebude správně napouštět. Tlak vody se měří pomocí tlakoměru, který je připojen k vstupu vodovodního kohoutku a je vyjádřen v barech. Pokud nemáte tlakoměr, můžete se zeptat u vaší vodárenské společnosti, jaký je přívodní tlak vody v domě, nebo požádat o pomoc profesionální instalatérskou firmu.

Občas může docházet k lehkému reznutí u spodu pračky, pokud máte v koupelně vysokou vlhkost. Proto doporučujeme pračku postavit na gumové nožičky, například od značky Electrolux.

Díky kapacitě 8 kg a dvěma ložiskům a systému Mode kg je životnost ložisek opravdu velká, ale je stále důležité dbát na správné zacházení a nepřetěžování, protože výměna ložisek je složitá a nákladná.

Výhodou této pračky je poniklované těleso a úprava bubnu, která zabraňuje množení bakterií.

Při praní koberců, pokrývek nebo jiných těžkých tkanin je dobré vynechat odstřeďování, čímž prodloužíte životnost pračky.

Funkce NFC má slabší anténu, proto se doporučuje odstranit obaly z telefonů při používání v blízkosti pračky.

Výrobce Hoover patří do skupiny výrobců spolu s Candy a Haier. Díky zejména posledně zmíněnému výrobci má Hoover přístup k nejnovějším technologiím.

Zajímává vás další recenze Hoover pračky ?

Zjistit cenu
Přihlašte se do newsletteru a
získejte super tipy do emailu

Pravidelně zhruba 1 až 3 krát měsíčně vám pošleme skvělé tipy na nakupování, nové testy a nejlepší recenze.

Co můžete čekat?

  1. Tipy na opravdu dobré nákupy (vybíráme jen to, co bychom poslali sami sobě)
  2. Výhodné nabídky a slevy (vybereme jen ty opravdu dobré)
  3. Rady k nakupování
  4. Nové recenze produktů
  5. Nové srovnávací testy
  6. Tyto e-maily jsou zdarma
  7. Neposíláme spam, ani obchodní nabídky třetích stran
Načítáme ...

Děkujeme za přihlášení do newsletteru. Teď ještě mrkněte do emailu a potvrďte, že jste o zařazení do newsletteru požádali opravdu vy. 🙂

Pro info si přečtěte naše zásady osobních údajů a GDPR.

7.2 Total Score
Hodnocení Hoover H3TFSMP48TAMCE-S

Za cenu kolem 10 000 Kč je pračka Hoover H3TFSMP48TAMCE-S skvělou volbou pro ty, kteří hledají pračku s mnoha funkcemi, které u konkurence chybí nebo jsou dostupné pouze u dražších modelů. Navíc, díky zlepšení kvality výroby, se uživatelé nemusí obávat, že si pořídí pračku ze špatné série(i když ta šance tam bohužel pořád je). S velkou kapacitou až 8 kg je to ideální volba pro rodiny s větším množstvím prádla. Za relativně nízkou cenu nabízí Hoover opravdu mnoho funkcí a vynikající výkon, takže tuto pračku mohu doporučit.

Praní
8
Ždímání
6.5
Programy
8
Hlučnost
3.5
Výbava
8.5
Spotřeba
9
PLUSY
  • Velká kapacita 8 kg,
  • Široký výběr programů
  • Pomalé otevírání dvířek - Slow motion,.
  • Velmi úsporná
  • Velký rozsah úpravy programu,
  • Možnost diagnostikovat chybu přes wifi, výbava
  • Cena
  • Vzhled
MÍNUSY
  • Některé uživatele mohou rušit hlučnost pračky, zejména při vysokých otáčkách odstřeďování.
  • Vyšší procento reklamací v porovnání s konkurencí.
  • Kolísavá životnost u výrobce Hoover – jedna pračka vydrží 20 let a druhá vyrobená jinou směnou 2 roky
  • Dražší opravy ložisek
Přidejte váš dotaz nebo recenzi  |  Hodnocení lidí

Sledujte nás na sociálních sítích

Na FB, Instáč a Twitter píšeme novinky o nakupování na internetu a zajímavé tipy, které na covybrat.cz nenajdete.

1 komentář
  1. popis displeje

    Přidejte váš dotaz nebo recenzi

    Před odesláním komentáře byste měli vědět jak pracujeme s vašimi osobními údaji. Důvodem pro zpracování osobních údajů je náš oprávněný zájem. Jsme správci osobních údajů a chráníme je v souladu se zákonem 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů a s principy obsaženými ve směrnici EU č. 95/46/EC (GDPR). Při odeslání komentáře zpracováváme tyto osobní údaje - jméno, email a vaši IP adresu. Jméno používáme pro oslovení při případné odpovědi. Jméno můžete nahradit i přezdívkou. Email používáme pouze pro odeslání notifikačního emailu se zprávou, že vám někdo odpověděl na váš dotaz, případně rovnou pošleme odpověď na váš dotaz. Email je neveřejný a pro jiné účely ho nepoužíváme. IP adresu využíváme výlučně pro ochranu formuláře před spamem. Případné úpravy osobních údajů a žádosti o smazání můžete vyřídit emailově na poradime@covybrat.cz.

    Covybrat.cz
    Logo