Gwyneth Paltrow u soudu kvůli nehodě na lyžích: Vinu popírá, zraněný muž prý chce zneužít její popularitu

 Celebrity 
10. dubna 2023 09:44 / Pavla Krejčí
  0
📷
1 fotografie v galerii
Herečka měla údajně způsobit nehodu na lyžích Depositphotos
Herečka a podnikatelka Gwyneth Paltrow zažívá pěkně perné chvíle. Po letech stanula před soudem kvůli nehodě na lyžích, kterou prý způsobila. Ona však trvá na tom, že za incident nemůže.

Gwyneth Paltrow se ocitla v nezáviděníhodné situace. Tento týden stanula před soudem, jelikož byla žalována vysloužilým optometristou Terry Sandersonem za nehodu na lyžích, která se udála v roce 2016. Údajně má vina být na její straně.

Soudní líčení, které má trvat osm dní, se koná v soudní síni Park City v Utahu. Paltrow byla obviněna z lyžování, které podle žaloby bylo "mimo kontrolu". V důsledku toho narazila do Sandersona, přičemž od nehody měla utéct. Srážka mu podle dokumentů způsobila traumatické poranění mozku, zlomená žebra a ztrátu radosti ze života.

Nicméně okolnosti procesu jsou dosti výmluvné. Sanderson, kterému bylo v době incidentu 69 let, údajně řekl svému lékaři rok před nehodou, že je slepý na jedno oko. Hereččini právníci také tvrdili, že oční lékař v důchodu přiznává, že si nepamatuje, co se stalo, uvádí web CB News.

Navzdory obviněním proti ní, právníci tvrdili, že jejich klientka nespáchala útok ani neutekla od nehody. Tvrdí, že Sanderson narazil do Paltrow, když jel z kopce a ona po srážce zůstala na místě. Vše se odehrálo v Deer Valley, v jednom z nejluxusnějších lyžařských středisek v zemi.

Proces si vyslechne osm porotců a dva náhradníci, kteří byli minulý týden vybráni do poroty třetího okresního soudu v Utahu. Soudce rozhodl, že Sanderson nemá nárok na odškodnění a může požadovat pouze 300 000 dolarů jako náhradu škody. Paltrow požaduje pouze 1 dolar jako náhradu škody a také náklady na její právní poplatky, protože její zranění byla relativně lehká, jak uvádí web Marca.

Paltrow rovněž tvrdí, že Sanderson zveličuje svá zranění a snaží se využít její slávu a bohatství. Kromě herecké kariéry je totiž také zakladatelkou a generální ředitelkou špičkové wellness společnosti Goop. "Požadoval po paní Paltrow, aby mu zaplatila miliony. Pokud by nezaplatila, čelila by negativní publicitě vyplývající z jeho obvinění," napsali její právníci v soudním podání z roku 2019. Tehdy šel však případ k ledu. 

Autorský článek, další zdroje: Marca, CB News

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Pět věcí, které ženám ničí orgasmus. Prostě se jich zbavte

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?