Dům na míru? Žádný problém!

Přidat na Seznam.cz

Chcete si vybudovat zázemí, ale nenašli jste takovou stavební firmu, která by splnila vaše přání? Nebo naopak ve spoustě věcí tápete a potřebujete poradit? Svěřte se odborníkům, kteří vám splní všechna přání ohledně bydlení. 

Jak se staví domy na klíč? 

Když máte před sebou realizaci vlastního domu, jde o velký krok. Takové rozhodování absolvujete třeba i jednou za život, proto si rozmyslete, jaký dům chcete, co by měl splňovat, co mu nesmí chybět a čemu byste se naopak rádi vyhnuli. Jestli nemáte dostatečnou představu, oslovte profesionální firmu, která se zabývá domy na klíč. Ukáže vám své portfolio a vy se budete moct inspirovat nebo si rovnou vyberete navrženou stavbu. Stavba domu na klíč je rychlá a finančně ne tak náročná. Dům si můžete nechat postavit na vlastním pozemku nebo si vyberete místo, jež vám poskytne stavební společnost. Máte speciální přání? Ta vám splní architektonické studio. Pokud nejste odborník ve stavebnictví a designu, nemusíte znát všechny trendy a triky. Například vás nenapadne, jak zlepšit odolnost domu, efektně nerozvrhnete rozmístění místností. Architekt umí určit design exteriéru i interiéru. 

Architektonická studie rodinného domu na míru

Bytový architekt vizualizuje dispozice jednotlivých pokojů. Nakreslí, kde budou dveře, okna, postele, sedačky, světla. To je podstatné například pro rozmístění zásuvek, vedení elektřiny, samozřejmě jsou podstatné i pozice spotřebičů, aby se vědělo, kam má vést voda do pračky, myčky a kde budou odpady. Projekční kancelář tak názorně navrhne plán, na němž vám ukáže, jak bude stavba vypadat. Vy můžete říci, co se vám líbí a co nikoli, využijete znalostí architekta, který vám například doporučí levná a oblíbená LED svítidla, efektivní podlahové topení či chlazení apod. Pokud máte zájem o komplexní služby v této sféře, nabízí je Wobau, stavební firma Ostrava. Jde o společnost zabývající se designovou a profesionální architekturou na klíč. Tým architektů, projektantů, energetických specialistů a stavařů vám poskytne komplexní služby od návrhu přes projekci až po kompletní realizaci domů na klíč v celém Moravskoslezském kraji. Zajistí i vyřízení dotace Nová zelená úsporám. Nechte se hýčkat, abyste si zvykli na to, že i ve vašem vysněném domě budete jako v bavlnce.