Shopaholicadel svatbu neřeší. Chce miminko a prý bude skvělou mámou!

Shopaholicadel
Shopaholicadel

Youtuberka známá jako Shopaholicadel se výrazně změnila díky vlivu svého nového přítele Honzy. Podle jejích slov se snaží s partnerem založit rodinu, ale neuspěchávají to s plánovanou svatbou.

Influencerka Adéla Pulcová, známá jako Shopaholicadel, je velmi šťastná s novým přítelem Honzou, s nímž se snaží založit rodinu. Navzdory tomu, že jsou spolu teprve krátkou dobu, již mu dala klíče od bytu. Adéla a Honza se znají už čtyři roky a Adéla si myslí, že by s ním mohla být již dříve, když ještě chodila s Davidem. Na sociální síti TikTok se svěřila, že miluje svého nového partnera a věří, že spolu budou skvělými rodiči.

@shopaholicadel030 STOP!! HATE!!! STOP!!! ŠIKANA/KYBERŠIKANA!!! STOP!!! STALKING!!! @JanKulas_OFFICIAL ♬ původní zvuk – shopaholicadel

Shopaholicadel vzkázala veřejnosti, že je vděčná za to, že si lidé všimli, jak se díky jejímu novému příteli změnila k lepšímu. Vyzdvihla jeho pozitivní vliv na její chování a vyznala se mu ze své lásky. Uvedla také, že se snaží s ním založit rodinu, za což mu chce veřejně poděkovat.

článek pokračuje na další stránce…