Od své druhé ženy si Jaroslav Uhlíř občas potřebuje odpočinout. Vždy se za ní ale vrátí

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
Jaroslav Uhlir
Zdroj: Nextfoto

Se svou partnerkou Helenou Chladovou se Jaroslav Uhlíř oženil v roce 2012. S psycholožkou je dodnes šťastný a objevují se spolu také ve společnosti. Nějaký ten problém ale přece jenom jejich manželství v minulosti provázel.

Helena je Uhlířovou druhou ženou. S první manželkou Zojou neskončil právě v dobrém. Jejich rozvod byl poměrně komplikovaný a šlo v něm hodně o peníze. Skladatel se postaral o to, aby jí nakonec nezbylo vůbec nic.

„Musel jsem potom dokazovat, že spolu normálně nefungujeme. O rozvod jsem nepožádal dřív jenom proto, že jsem čekal, až bude moje dcera plnoletá. Ohradil jsem se a neplatím nic. Dostane ho*no!“ řekl podle Blesku Uhlíř, který se s první manželkou rozváděl dlouhých 19 let.

Zmizel i s penězi

V roce 2020 napsal server Expres, že se historie pravděpodobně opakuje. Uhlíř totiž tehdy zmizel z bytu, kde žil se svou druhou ženou, i s větším finančním obnosem.

Jelikož se ženě přestal ozývat, rozhodla se po něm vyhlásit celostátní pátrání.

Krátce po zveřejnění zprávy se naštěstí Uhlíř našel v centru Prahy. Server Super informoval, že byl odvezen na policii, později pak na vyšetření do nemocnice.

Manželka se ho tehdy zastala a uvedla, že jeho zmizení zapříčinila souhra několika věcí.

jaroslav uhlir manzelka

Zdroj: Nextfoto

„Manžel je nemocný, je to ale záležitost i stáří. A to rušení koncertů kvůli pandemii mu vůbec nepomohlo a rozpad kapely také ne. Naopak, to ty jeho neduhy ještě odpálilo,“ citoval její slova web Super.

Občas si od sebe potřebují odpočinout

Mezi Uhlířem a jeho ženou se nakonec všechno urovnalo a dnes spolu žijí spokojený a šťastný život. Pravda ale je, že i když se spolu sem tam ukazují ve společnosti, často si naopak jeden od druhého potřebují odpočinout.

„On sem jezdí, když si potřebuje odpočinout třeba od manželky. Byl tady i o víkendu. Působil naprosto v pořádku. Hlava mu funguje stoprocentně. Vždycky přijede taxíkem a je tady, protože tu má klid,“ řekl před časem pro Expres Uhlířův známý.

Helena ale pro Uhlíře znamená opravdu hodně. A i když tak někdy nečekaně zmizí, vždy se opět vrátí do její náruče.

Zdroj: Super, Expres, OnlyU, Blesk

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články