Zítra opět otevírá Funpark na Šibeníku v Mostě. Celý víkend bude vstupné za polovinu
FUNPARK V MOSTĚ. FOTO: OLDŘICH HÁJEK
Co se chystá

Most – Na otevření Funparku po zimní odstávce se těší nejen děti. Své brány 3D bludiště s 22 m vysokou rozhlednou otevře přesně v deset hodin. Od pátku až do neděle bude vstupné za polovinu.

Otevírací doba i vstupné zůstávají pro tuto sezonu beze změny stejně jako v loňském roce. V dubnu a květnu je o všední dny otevřeno od 14 do 19 hodin, o víkendu už od 10 hodin. Kompletní přehled vstupného a otevírací dobu pro celou sezónu najdete ZDE.

Novinky, které ocení všichni návštěvníci, se dokončují a jsou těsně před kolaudací. „Předpokládáme, že v červnu otevřeme novou budovu s občerstvením a sociálním zařízením, kde nebude chybět přebalovací pult či toalety pro invalidy. Připravujeme na tento den slavnostní program. O přesném termínu budeme předem informovat," podotýká ředitel Petr Formánek.

Do té doby budou mít návštěvníci k dispozici mobilní toalety tak, jako tomu bylo doposud.

Na nic ale nemusí čekat nejmladší návštěvníci. „Pro nejmenší děti, tedy od batolat až po děti do pěti let, jsme připravili nová hřiště s trampolínkou a různá zvířátka, která slouží jako prolézačky. Vše bude přístupné už od zítřka," láká návštěvníky Formánek.

Na zábavné odpoledne s programem se mohou děti těšit už brzy. Je totiž naplánované na neděli 23. dubna, kdy pořadatelé doufají, že bude příznivější počasí, než je hlášeno na tento víkend. „Opět se budou moci vozit na konících, nechat si pomalovat obličej a připraveny budou i sladkosti. Všichni jsou vítáni," potvrzuje Formánek.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru