Sleduj nás

Real Fight Arena získala hvězdnou posilu. Do EUROGOLD pyramidy se zapojí Ondřej Spejbl Hutník

Real Fight Arena získala hvězdnou posilu. Do EUROGOLD pyramidy se zapojí Ondřej Spejbl HutníkFOTO: REAL FIGHT ARENA

Hned na úvod. Spejbl samozřejmě neobnovuje svoji zápasnickou kariéru! Stává se ale mentorem dvojice Adam Dvořáček a Ronys Torres.

V této roli nahradí rapera Marpa, který kvůli svému hudebnímu vytížení neměl dostatek času a energie, kterou si tato pozice vyžadovala.

Majitel a šéftrenér Spejbl Gymu Praha je legendou domácí scény, které může úspěchy konkurovat možná tak Vlado Moravčík. Ondra ukončil svoji kariéru v roce 2019 s bilancí devětaosmdesát výher a pouhých třináct porážek!


Téměř dvě dekády v ringu dokázal ověnčit tituly organizací WKN, W5, W.F.C.A. a stal se také vítězem pyramidy King of the Ring. Na amatérské scéně k tomu přidal dva opasky nejprestižnější organizace IFMA.

Úspěchy a tituly dávají Spejblovi veškerou pravomoc předávat své zkušenosti dál na svěřence v gymu i mimo něj. Mezi ty nejznámější patří Michal Reissinger, Tadeáš Růžička nebo Patrik Záděra.


Nyní se Hutník pokusí posunout dvojici Dvořáček/Torres co nejdále v náročné pyramidě o 30 tisíc eur. Po Iljovi Škondričovi se tak stane další respektovanou personou, která bude z trenérské židle udávat cenné rady svým svěřencům.

Adam Dvořáček bude pro každého soupeře extrémně nepříjemným protivníkem a Brazilec Torres je považován za jednoho z hlavních favoritů. Šestatřicetiletý bijec se svého času pohyboval okolo první světové třicítky v lehké váze. Obrovské zkušenosti z mezinárodní scény jsou ve spojení s náročným Ondrou Hutníkem hodně zajímavou zbraní.


Další články