Peprné přiznání Christiny Aguilerové (42): Sex v letadlech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Peprné přiznání Christiny Aguilerové (42): Sex v letadlech!

Christina Aguilera promluvila o své sexualitě.
Christina Aguilera promluvila o své sexualitě. (archiv Blesku)

Celebrity oplývají nejrůznějšími výstřelky. Ten, který na sebe nyní propálila popová diva Christina Aguilerová (42), je však pořádně peprný. Přiznala se, že má slabost pro milování v oblacích!

„Je to zábava. Už několikrát jsme se, jakmile ostatní cestující usnuli, schovali pod dekou, když byla dostatečně velká sedadla,“ práskla na sebe a svého partnera Matthewa Rutlera (37), se kterým je od roku 2014, kdy se jim narodila dcera Summer Rain, zasnoubená (z přechozího manželství má ještě syna Maxe, 14).

Christina Aguilera a vývoj jejího zpěvu

Video se připravuje ...

„Nemůžu uvěřit, že nás ještě nechytili!“ směje se. „A že těch příležitostí bylo…“ dodává fanynka sexuálních hraček. I ty s sebou prý ráda bere na dlouhé cesty, zejména ty kapesních velikostí...

Nehty s... Vagínou?

Svůj otevřený postoj k sexu dala držitelka pěti cen Grammy nejnověji také najevo nehty, na které si nechala namalovat… co vlastně? „Mohou to být rty, mohou to být stydké pysky... Každopádně obojí se pojí s rozkoší,“ provokuje.



Přečtěte si
martinfruhaufm
16. 4. 2023 • 10:24

Nemusím

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.