FORTUNA:LIGA - preview 27. kola: Plzeň bojuje o Ligu mistrů

15.04.2023, 09:13, aktualizováno 16.04.2023, 09:14
Previews

Plzeň i přes špatné jaro zůstává ve hře o Ligu mistrů, před týdnem konečně vyhrála a potvrdit to hodlá na půdě oblíbeného soupeře z Ostravy. Bohemians budou své pohárové plány nadále kout proti Mladé Boleslavi, Pardubicím by se hodila minimálně remíza z Brna.

FC Hradec Králové - Dynamo České Budějovice

neděle 16:00

Hradci Králové se nedařilo a rychle se přibližovala skupina o záchranu, minulé kolo ovšem přineslo důležitou výhru a to aktuální by mohlo představovat definitivní zlom. Votroci hostí České Budějovice.

Východočeši uspěli v Brně a na jedenáctou pozici mají k dobru pět bodů, střed tabulky tak mohou mít jistý již po tomto kole, navíc dostanou možnost znovu zaútočit na skupinu o titul, na šestou Olomouc ztrácejí jen tři body.

"S Budějovicemi jsme se v sezoně už dvakrát potkali, naposledy jsme s nimi prohráli v poháru, ale to byly jiné sestavy. Soupeř je ohrožený (sestupem) a na zápas s námi se velmi soustředí. Utkání ubývají a jim body nepřibývají, takže nemohou nic vypustit. Venkovní zápasy nehrají špatně, jejich hra má tvář. My se na to chceme připravit a konečně prolomit šestizápasovou šňůru porážek doma," řekl asistent trenéra Stanislav Hejkal.

České Budějovice zažívají trochu jiný příběh. Na jaře už to vypadalo, že rychle opustí spodní šestku, místo toho ale přišly debakly od Zlína a Teplic a znovuzačlenění do boje o záchranu. Navíc se rozplynul sen o finále v poháru, o to se postarala Sparta.

"Do zápasu jdeme napravit naše poslední zaváhání doma proti Teplicím a jako vždy máme cíl zvítězit. Musíme se zlepšit a být nebezpečnější. Situací dopředu na náš vkus je málo, pořád na tom děláme. Věříme, že se to projeví už v tomhle zápase. Pohárový zápas s Hradcem byl něco jiného, teď hrajeme venku, kde nám to na jaře výsledkově ještě nevyšlo. Ale věříme, že uspějeme," nechal se slyšet jeden z dvojice trenérů Marek Nikl.

České Budějovice venku nevyhrály sedmkrát za sebou a k přerušení série by nemuseli pomáhat Zajíc s Čoličem, jejich starty jsou nejisté. Na domácí scéně nenastoupí distancovaný Klíma a zranění Čihák, Gabriel a Ševčík, kvůli nemoci se na lavičce podruhé za sebou neobjeví trenér Miroslav Koubek.

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Bajza - Čech, Kodeš, Smrž - Harazim, Rada, Pudhorocký, Ryneš - Kubala - Matěj Koubek, Vašulín.

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Šípoš - Sladký, Havel, Králik, Skovajsa - Adediran, Čermák, Hora, Hellebrand, Potočný - Škoda.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.85 - 3.76 - 4.25

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Zbrojovka Brno - FK Pardubice

neděle 16:00

V Brně se po nekončící sérii špatných výsledků rozhodli ke změně na trenérské sesli. Nový lodivod Martin Hašek si premiéru v Králově Poli odbude proti Pardubicím. Obě mužstva bojují o záchranu, hůř však na tom přece jen jsou Východočeši, kteří uzavírají celé ligové pořadí.

Moravané na jaře zvítězili pouze jednou, aktuálně dokonce třikrát za sebou prohráli. To má změnit nový kouč. "Ze dne na den těžko něco naběháte a nezměníte významně organizaci hry, i když něco samozřejmě i tady udělat lze. Nejdůležitější ale je nastavit hlavy, aby hráči nebyli svázaní jarní historií a hráli maximum toho, co umějí, na co jsou fyzicky připravení a třeba to, co předváděli na podzim," řekl Hašek po svém příchodu do Brna.

Pardubice získaly po zimní pauze víc bodů než Zbrojovka. Přesto se jim pořád nedaří se odlepit od dna tabulky. "Musíme zkvalitnit posledních 30 metrů hřiště a více se tlačit do zakončení. Chce to více hráčů ve vápně a samozřejmě i více centrovaných míčů," nabádá trenér Východočechů Radoslav Kováč.

Do Brna se na straně Pardubic nevydají středopolaři Tomáš Solil s Dominikem Marešem a útočník David Huf. Domácí evidují na marodce zadáka Lukáše Endla a středopolaře Filipa Součka. Hrát nebude ani záložník Jiří Texl, který si musí odpykat trest za čtyři žluté karty v sezoně.

Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Matejov, Tijani, Šural, Granečný - Musa Alli, Blecha, Ševčík, Nečas, Falta - Řezníček

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Nita - Icha, Vlček, Hranáč, Chlumecký - Vacek - Kostka, Janošek, Hlavatý, Helešic - Černý

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.02 - 3.71 - 3.62

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Bohemians Praha 1905 - FK Mladá Boleslav

neděle 16:00

Bohemians 1905 jsou příjemným překvapením sezony a v jejím zbytku budou útočit na pohárové příčky. V neděli odpoledne hostí Mladou Boleslav a jednat by se mohlo o velice atraktivní duel, napovídají tomu výsledky posledních vzájemných zápasů.

Mladá Boleslav v říjnu svého soupeře přestřílela 4:3 a utkání potvrdilo, že mezi těmito soupeři branky zkrátka padají - v posledních devíti duelech jich hráči nasázeli celkem 36.

Klokani zažívají povedené jaro a nebyli daleko ani od postupu do finále MOL Cupu, proti Slavii do poslední chvíle drželi náskok a nakonec padli po prodloužení. Remízou skončilo i jejich vystoupení v Olomouci.

"Bod v Olomouci je pro nás zisk. Musíme být pokorní, vyhráli jsme předtím čtyři kola po sobě. Nemůžeme si myslet, že budeme vyučovat celou republiku a vyhrávat zápas za zápasem. Máme bodový polštář do závěrečných kol. V kombinaci s výhrou nad Slováckem máme ze dvou zápasů s přímými konkurenty o první šestku čtyři body. Boleslav po ní taky ještě pokukuje, čili čekám další urputnou bitvu," tuší trenér Jaroslav Veselý.

Mladá Boleslav naopak zažívá rozporuplný ročník, přestože naposledy obrala Slavii. I tak má naději na skupinu o titul, manko na šestou Olomouc činí pět bodů.

"Bohemka má vyvážený tým, velmi dobře vedený současnými trenéry a bouřlivě podporovaný věrnými fanoušky doma i venku. Momentálně sní o Evropě, a proto nás čeká velmi těžký zápas. Respektuji sílu Bohemky. Pokud proti ní chceme uspět, musíme herně i nasazením navázat na předchozí domácí zápasy proti Plzni a Slavii," nabádá svůj tým trenér Pavel Hofrych.

Domácí se musejí obejít bez vykartovaného Berana, zraněných Morávka, Petráka a Shejbala a vedle toho není jisté, zda budou k dispozici Puškáč a Čermák. Mladá Boleslav je na tom v tomto ohledu podstatně lépe, mimo hru jsou jenom Vaníček a Vojta.

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Jedlička - Kadlec, Křapka, Hůlka - Köstl, Jánoš, Jindřišek, Kovařík - Hála, Matoušek - Drchal.

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Kubista, Karafiát, Suchý - Suchomel, Mareček, Matějovský, Fulnek - Kušej, Ladra - Jawo.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.29 - 3.59 - 3.05

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Baník Ostrava - Viktoria Plzeň

neděle 19:00

Plzeň se před týdnem konečně dočkala výhry a tu hodlá potvrdit v dohrávce kola na půdě Baníku Ostrava. Západočeši mohou stále pomýšlet na obhajobu titulu, domácí mají zcela jiné starosti.

Viktorii jaro nevychází, od začátku března nevyhrála čtyřikrát za sebou a její manko na vedoucí pozici postupně narostlo na sedm bodů. O to větší úlevu přinesl souboj s Jabloncem a obrat, který režíroval Matěj Vydra. Ostrava pro Plzeň představuje ze statistického hlediska ideálního soupeře - na půdě Baníku neprohrála 12x za sebou, minimálně bod brala z posledních 27 vzájemných duelů.

"Baník je těžký soupeř, potvrdil to výhrou na Slovácku. Víme, jak těžko se v Uherském Hradišti hraje, a oni to zvládli. Dá se očekávat velmi nepříjemný tým. Na druhou stranu my jsme doma zvládli zápas s Jabloncem, takže na něj určitě chceme herně i výsledkově navázat. Bylo to povzbuzení pro všechny, ukázala se síla kolektivu. Jedna vlašťovka ale jaro nedělá a z týmu je cítit odhodlání uspět i v Ostravě," prohlásil asistent trenéra Marek Bakoš.

Baník na tom je ve druhé polovině sezony ještě hůře a dokonce se propadl k sestupovému pásmu. Hodně by mu měl pomoci zápas na půdě Slovácka a v něm překvapivá výhra 1:0.

"V mentální přípravě je minulé vítězství na Slovácku důležitý faktor. Bude ale hrozně důležité to potvrdit v domácím prostředí. Musíme se odrazit od našeho vlastního výkonu, zase hrát poctivě dozadu, dobře bránit, neudělat chybu. Minulá kola nám ukázala, že se s Plzní dá hrát. Jiné týmy s ní bodovaly a mohl by to být návod i pro nás. Věřím, že se nám to taky povede," nechal se slyšet kritizovaný trenér Pavel Hapal.

Domácím určitě nepomůže vykartovaný Cadu, zdravotní problémy pak léčí trojice Frydrych, Takács, Tetour. Kompletní nebude ani Plzeň - otazník se vznáší nad startem Klimenta, na marodce se nachází Řezník a společnost mu čerstvě dělá Pernica, ten byl se zraněným kolenem na operaci a v letošní sezoně si už nezahraje.

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Letáček - Juroška, Bitri, Pojezný, Šehič - Buchta, Šín, Kaloč, Klíma, Plavšič - Tijani.

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Holík, Hejda, Jemelka, Havel - Kalvach, Bucha - Sýkora, Vlkanova, Mosquera - Vydra.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.47 - 3.87 - 2.02

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

FC Trinity Zlín - Sigma Olomouc

sobota 16:00

Po prohře na Slavii a remíze s Bohemians chce Olomouc poprvé od reprezentační přestávky naplno bodovat. Pokusí se o to ve Zlíně, jenž před dvěma týdny opustil poslední místo, stále ovšem hraje o udržení v nejvyšší soutěži.

Olomoucká Sigma by se ráda probojovala do evropských pohárů, aktuálně je ovšem v tabulce až šestá. Musí tedy zabrat. "Budeme chtít ve Zlíně vyhrát. Cítím, že tým je nastavený tak, že nic jiného než výhru nebereme. Doma s Bohemkou jsme nevyhráli, i když jsme na to měli, to byla škoda. Pokud chceme atakovat čtyřku, tak výhru potřebujeme," potvrdil asistent hlavního trenéra Hanáků Milan Kerbr.

Zlín zkraje dubna rozdrtil oslabené České Budějovice, poté ovšem vyšel naprázdno v Liberci. Nadále tak hledá konstantní formu, díky níž by se mohl vyhnout sestupu do druhé ligy. "Pořád je to nahoru a dolů. Máme podařený zápas, vysoko vyhrajeme, a když to máme potvrdit, tak selžeme. I tak ale pořád věřím, že se zachráníme a že mužstvo rozhodující zápasy odehraje stejně jako s Českými Budějovicemi, kdy ukázalo, že na to má. Chyby, které jsme udělali v Liberci, mě ale moc do klidu nedostaly," řekl kouč "Ševců" Pavel Vrba.

Proti Olomouci bude Zlín nadále postrádat disciplinárně potrestaného Martina Filla, zranění zase do hry nepustí Antonína Fantiše. Na marodce Sigmy figurují stopeři Vít Beneš s někdejším hráčem Ševců Lukášem Vraštilem, záložníci Jan Fortelný s Jiřím Spáčilem a Jakubem Matouškem a útočníci Antonín Růsek s Jakubem Přichystalem.

FC Trinity Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Cedidla, Simerský, Procházka, Čanturišvili - Vukadinovič, Hlinka, Hrubý, Dramé - Kozák, Balaj

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Macík - Chvátal, Pokorný, Greššák, Sláma - Ventúra, Pospíšil - Navrátil, Breite, Vodháněl - Chytil

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.86 - 3.60 - 2.40

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

FK Teplice - 1. FC Slovácko

sobota 16:00
Slovácku se v dubnu zatím moc nedaří. Ze tří zápasů získalo jediný bod a v souboji o pohárovou Evropu nestíhá rozjetým Bohemians. O zlom se Moravané pokusí v Teplicích. Tamní "Skláří" ovšem v současnosti píší jiný příběh. Pod novým koučem se zvedli, vzdalují se dnu tabulky a vylepšují si tak svou pozici před závěrem ročníku.

Zatímco nezdar na hřišti Bohemky a remízu v Jablonci ještě šlo Slovácku odpustit, nečekanou domácí porážku od Baníku, jenž se přitom trápí, už příznivci klubu z Uherského Hradiště těžko skousávali. "Všichni cítíme, že nám poslední zápasy výsledkově nevyšly. Kabina je ale dobře nastavená, není nijak zlomená. Mužstvo je zdravě naštvané, špatnou sérii chceme zlomit," řekl asistent hlavního kouče Moravanů Jan Baránek.

V Teplicích to ovšem Slovácko nebude mít jednoduché. Tamní "Skláři" totiž v dubnu přemohli "Votroky" z Hradce Králové i budějovické "Dynamo" a utíkají co nejdál od dvou nejhorších týmů soutěže ze Zlína a Pardubic. "Do každého zápasu jdeme s nějakou představou a taktickým záměrem, zatím se nám vše daří plnit. Jsme schopni hrát kompaktně, organizovaně, čekáme na chyby soupeře. A v Budějovicích byly i první náznaky toho, že jsme sami schopni dostat se díky fotbalovosti do zakončení," pochvaluje si trenér Severočechů Zdenko Frťala, jenž před několika týdny nahradil odvolaného Jiřího Jarošíka.

Proti Slovácku se na straně domácích nepředstaví pouze zraněný obránce Jan Knapík, což je velká změna oproti nedávnému stavu, kdy Teplicím běžně scházelo hned několik členů kádru. Moravanům zase bude chybět záložník Michal Kohút, nejisté jsou pak starty obránce Michala Kadlece a středopolaře Vlastimila Daníčka.

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Mareček, Mičevič, Chaloupek - Vondrášek, Trubač, Kučera, Jukl, Hybš - Gning, Vachoušek

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Reinberk, Hofmann, Břečka, Kalabiška - Sinjavskij, Havlík, Daníček, Kim, Petržela - Mihálik

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.08 - 3.32 - 2.02

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

FK Jablonec - Slovan Liberec

sobota 16:00

Už po šedesáté na sebe narazí dva regionální rivalové: Jablonec a liberecký Slovan. Oba týmy se pohybují ve středu tabulky nejvyšší soutěže, stále ovšem mohou sklouznout do nadstavbové skupiny o udržení. Stejně jako v souboji mezi pražskými S půjde v sobotu o hodně také v severočeském derby.

V Jablonci už se pomalu smiřovali s tím, že je tuhý boj o udržení v lize nemine. Na konci února se ovšem zelenobílí dostali do formy, čtyřikrát zvítězili a utekli týmům pod sebou. Nic na tom nezměnila ani týden stará porážka v Plzni, byť i zde Jablonečtí sahali po nečekaném bodovém zisku.

Do souboje s Libercem vstoupí Jablonec jako osmý nejlepší celek soutěže. "Obě dvě mužstva půjdou do utkání s tím, že chtějí uspět. Ve hře jsou tři body, které jsou dnes velmi důležité, protože ligová tabulka je ohromně vyrovnaná," prohlásil trenér zelenobílých David Horejš, který dlouhodobě postrádá levého beka Jana Kroba a trio marodících středopolařů Davida Housku, Miloše Kratochvíla a Tomáše Malínského.

Domácí Liberec naopak nemá příliš plodné jaro. V minulém kole sice přemohl Zlín, což však byla teprve druhá výhra Slovanu v kalendářním roce 2023. Jinak se mužstvo z úpatí Ještědu spíše trápí a v tabulce sídlí až na desáté příčce, tedy dvě pozice za rivaly z Jablonce.

V derby chtějí Liberečtí navázat na skalp zlínských "Ševců". "Přeji si, abychom byli úspěšní. Po delší době jsme o víkendu zvítězili a chtěli bychom to potvrdit. Tím spíš, že je to derby. Víme, že pro fanoušky v celém regionu se jedná o sledovaný zápas. Budeme chtít těm libereckým udělat radost a zvítězit," řekl kouč Slovanu Luboš Kozel. Ten na marodce dál eviduje obránce Theodora Gebre Selassieho s Janem Mikulou a záložníka Denise Višinského. Nejistý je start stopera Filipa Prebsla i křídelníka Karola Mészárose. Po karetním trestu by se naopak do sestavy mohl vrátit levý bek Dominik Preisler.

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Martinec, Král, Souček - Hübschman - Šulc, Považanec, Jovovič, Polidar - Sejk, Chramosta

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Vliegen - Plechatý, Prebsl, Pourzitidis - Ndefe, Červ, Doumbia, Preisler - Ghali, Rondič - Olatunji

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.08 - 3.60 - 3.52

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Sparta Praha - Slavia Praha

sobota 19:00

Po opravdu dlouhé době bojují obě pražská S proti sobě o ligový trůn. Sobotní derby tak má veškeré předpoklady pro to stát se památným. Uspěje v něm domácí Sparta, která se v neděli vyškrábala na první místo ligové tabulky, nebo Slavia hodlající navázat na výsledek z posledního vzájemného měření sil?

Tohle tu skutečně dlouho nebylo. Naposledy před necelými 15 lety. Poté Slavia řešila finanční potíže a na přední příčky v tuzemské soutěži hleděla z uctivé vzdálenosti. Když se sešívaní vrátili na vrchol, ustoupila pro změnu Sparta. Na levém břehu Vltavy se dlouho řešil směr, jakým by se Letenští měli ubírat. Ten nalezli až nyní díky dánskému trenérskému štábu, jenž vede na podzim zavrhovaný, nyní už ale oslavovaný Brian Priske.

A právě Sparta půjde do možného šlágru celé sezony v lepším rozpoložení. "Jsme ve velké pohodě. Poslední zápasy se zvládly, vyhrávalo se a střílelo se hodně gólů. Teď je to o tom, abychom v tom pokračovali," potvrdil středopolař Letenských Lukáš Sadílek. Jeho slovům se nelze divit. Priskeho mužstvo na jaře neprohrálo jediný zápas, body ztratilo pouze v lednu při remíze v Olomouci a díky devět utkání trvající vítězné šňůře smazalo manko na čelo, které se přitom po podzimní části ročníku jevilo jako nedostižné.

Zkraje kalendářního roku 2023 se totiž zdálo, že o titul se porvou Slavie s plzeňskou Viktorií. Jenže Západočechům se v poslední době moc nedaří a nyní s nimi málokdo počítá. Slávisté jsou na tom lépe, ani jim ale není úplně do zpěvu. Sešívané sráží především výsledky z hřišť soupeřů. Zatímco doma ve vršovickém Edenu dominují, mimo svůj stadion získali všechny tři body naposledy na začátku února v Pardubicích. Poté je postupně obraly Teplice, České Budějovice, Liberec a naposledy před týdnem i Mladá Boleslav.

I tak se ale Vršovičtí na derby velmi těší. "Pro všechny je to zajímavý zápas, pro nás, pro veřejnost, pro fanoušky. Každý chce vidět velké zápasy, že jde liga do finále je dobře pro týmy. Mám nejradši, když rozhoduje vzájemné utkání těch nejlepších. Že se potkáme třikrát a jednou z toho v souboji o trofej je jedině dobře," uvedl trenér Slavie Jindřich Trpišovský, jenž v pátek s klubem podepsal novou smlouvu.

Nejraději by sešívaní spustili v sobotu podobný koncert jako v říjnu, kdy nenáviděného rivala vyzvali v Edenu. Tehdy Sparta nakonec schytala čtyřgólový debakl. Podobná kanonáda se nicméně nyní neočekává. I kvůli tomu, že hostům bude na Letné scházet klíčový křídelník Peter Olayinka, jemuž dál trvá disciplinární trest za nesportovní chování při zápase v Liberci. V roli ofenzivního lídra by jej nicméně mohl zastoupit Christos Zafeiris, jenž se dostal do výborné formy.

Sparta zase bude spoléhat především na svůj ofenzivní trojzubec ve složení Lukáš Haraslín, Jan Kuchta a Tomáš Čvančara. Poslední jmenovaný sice v neděli neunesl své stažení ze hřiště, celý incident se ovšem po omluvě rychle vyřešil.

Letenské navíc netrápí moc absencí. Mimo hru zůstávají obránci Ondřej Čelůstka s Janem Mejdrem a křídelník Jakub Pešek, nejistý je pak start forvarda Martina Minčeva. I bez těchto hráčů se ale základní sestava Sparty v posledních týdnech ustálila a vzhledem k uspokojivým výsledkům nemá Priske důvod cokoliv měnit.

Na straně Slavie není situace tak přehledná. "Hodně hráčů zasáhla viróza. Někteří se postupně vrací, někteří naopak odpadli. Budeme vycházet z aktuálního stavu hráčů," prozradil Trpišovský. Jistá je tak pouze již zmíněná absence Olayinky a zadáka Jana Bořila. Podle Deníku Sport se pak vznáší otazník nad starty hned jedenácti fotbalistů.

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Kovář - Vitík, Sörensen, Krejčí - Wiesner, Sadílek, Kairinen, Zelený - Čvančara, Kuchta, Haraslín

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Masopust, Ogbu, Holeš, D. Jurásek - Oscar - Douděra, Zafeiris, Ševčík, Schranz - Jurečka

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.06 - 3.41 - 3.80

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
26
18
6
2
61 : 23
60
2
Slavia Praha
26
18
4
4
72 : 21
58
3
Viktoria Plzeň
26
16
5
5
48 : 24
53
4
Bohemians Praha 1905
26
12
6
8
44 : 41
42
5
1. FC Slovácko
26
11
6
9
30 : 33
39
6
Sigma Olomouc
26
9
10
7
40 : 32
37
7
FC Hradec Králové
26
10
4
12
30 : 35
34
8
FK Jablonec
26
9
6
11
41 : 45
33
9
FK Mladá Boleslav
26
8
8
10
36 : 36
32
10
Slovan Liberec
26
8
7
11
32 : 37
31
11
Baník Ostrava
26
7
8
11
37 : 37
29
12
Dynamo České Budějovice
26
8
4
14
25 : 49
28
13
Zbrojovka Brno
26
7
6
13
36 : 50
27
14
FK Teplice
26
7
6
13
33 : 57
27
15
FC Trinity Zlín
26
4
10
12
32 : 48
22
16
FK Pardubice
26
6
4
16
23 : 52
22

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (644)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele