ONLINE: Od 19:00 venkovní 305. derby

305. pražské derby je tady! Slávisté hrají od 19:00 v epet Areně i s uzdraveným kapitánem Tomášem Holešem a dvojicí útočníků.

Do 305. derby se do středu pole se vrací kapitán Tomáš Holeš i Igoh Ogbu, který v semifinále MOL Cupu střídal s lehkým otřesem mozku. Podruhé od zimního příchodu startuje David Pech, od první minuty nastupuje i Lukáš Provod. V útoku spolupracují Václav Jurečka s Mickem van Burenem.

První start za A-tým si z lavičky může připsat hned několik mládežníků, poprvé v nominaci je šestigólový křídelník B-týmu Štěpán Beran, na lavičce je připravený také šestnáctiletý stoper Mikuláš Konečný, který na jaře pravidelně nastupuje za rezervu, a teprve patnáctiletý záložník Marek Naskos.

Nominaci na derby ovlivnila viróza, která vyřadila Christose Zafeirise, Jakuba Hromadu, Tarase Kačarabu, Davida Douděru a Petra Ševčíka. Ewerton, David Jurásek a Ondřej Lingr chybí kvůli zranění. Kvůli disciplinárnímu trestu chybí Peter Olayinka.

Sestava: Kolář – Masopust, Ogbu, Ousou, Oscar – Pech, Holeš, Provod, Schranz – Jurečka, van Buren
Lavička: Mandous – Naskos, Tecl, Beran, Bořil, Hronek, Traoré, Konečný, M. Jurásek, Šmiga, Kričfaluši

Zápas začíná od 19:00 a v přímém přenosu ho odvysílá O2 TV Sport.

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste na stadionu a nemáte k dispozici O2 TV Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!


Aktuálně

B-tým v pátek proti rezervě Táborska

včera
Slávistický B-tým se v rámci 27. kola ČFL skupiny A představí už v pátek proti rezervě Táborska. Utkání je na programu 17. května od 17:30.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

včera
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

O naději, Oscarově brance i situaci na čele tabulky

před 2 dny
Po vítězném utkání s Plzní (3:0) v rámci 3. kola Finále FORTUNA:LIGA přišel Jindřich Trpišovský odpovídat na dotazy novinářů.

Další články