LaLiga - souhrn 29. kola: Barcelona dělila body s Getafe

14.04.2023, 22:58, aktualizováno 17.04.2023, 22:56
Komentáře a souhrny
Iñaki Williams (© AFP)

Real Madrid se ještě drží ve hře o titul, v sobotu večer uspěl v Cádizu, na paty se mu každopádně stále lepí městský konkurent Atlético, jenž v neděli uspělo proti Almeríi. Barcelona navíc pouze remizovala s Getafe. Baskické derby opanoval Athletic, Real Sociedad v Bilbau prohrál 0:2. Valladolid si odváží body z Villarrealu, jenž může přijít o pátou příčku...

Celta Vigo - RCD Mallorca 0:1

17.04.2023 21:00

Góly: 21. Amath Ndiaye

Jedinou branku nabídlo pondělní utkání mezi Celtou Vigo a RCD Mallorca. Vítězství hostujícího celku obstaral už v prvním poločase Amath Ndiaye.

V pondělí měla na programu dohrávku kola i španělská nejvyšší soutěž a na Estadio Balaídos zavítala Mallorca. Byli to právě hosté, kdo v prvním poločase prolomil nerozhodný stav. Villar šel po centru z pravé strany z branky, jenomže k balónu se vůbec nedostal a hlavičku Raílla dorazil do branky Amath Ndiaye.

Mallorca se ve Vigu ujala vedení a na tahu byli domácí. Celta Vigo ale neměla v průběhu prvního poločasu žádnou větší příležitost a naopak ve 36. minutě byla ráda, že podruhé neinkasovala. Ndiaye zakončoval kousek za malým vápnem před odkrytou brankou těsně vedle. Každopádně Bermellones mohli být s průběhem a výsledkem prvního poločasu spokojení.

To neplatilo o Celestes, kteří přichystali na druhou půli hned dvojí střídání. Celta se však dlouho nemohla dostat do optimálního tempa a její tlak rostl jen pozvolna. Až zhruba v závěrečné čtvrthodině domácí výrazně přidali a výsledkem byla obrovská šance Tapíi. Domácí hráč ale trefil břevno! To byla největší možnost nejen druhého poločasu, ale i celého utkání. Mallorca se ve druhém poločase koncentrovala na bránění a nejtěsnější vedení skutečně ubránila. Na konečném výsledku nic nezměnila ani druhá žlutá karta a vyloučení Huga Malla.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Sevilla FC 0:2

16.04.2023 21:00

Góly: 55. Loïc Badé, 75. Suso

Klání celků dočasně přežívajících z úspěchů minulosti ve 29. kole LaLigy ovládla Sevilla, která zdolala domácí Valencii 2:0. Hosty poslal do vedení ve druhé půli svou vůbec premiérovou ligovou brankou v kariéře Loïc Badé. V 75. minutě navíc dodal klubu z Andalusie klid střelec Suso. Rojiblancos se tak díky třetí výhře z posledních pěti zápasů vyhrabali bezpečně nad pásmo sestupu, kde je naopak po další blamáži plně namočena domácí družina. Té v utkání nepřálo ani štěstí, neboť hned dvě původně nařízené penalty v její prospěch rozhodčí odvolal.

Valencii, která se v letošní sezoně neslavně potácí nad sestupovou propastí, čekal důležitý duel se Sevillou, která po letech hojnosti také významně zaostala za očekáváními. Hosté, kteří do východního Španělska přicestovali s jednou z nejhorších defenziv soutěže, se v útoku alespoň mohli spolehnout na Youssefa En Nesyriho. To Netopýři měli spíše opačný problém, protože jejich nejlepším střelcem byl dosud společně s Edinsonem Cavanim i Justin Kluivert, který však kvůli zranění nemohl nastoupit.

Hostům sice chyběla vinou vykartování se hned trojice hráčů ze základu, místo hledání výmluv ale od začátku hledali skulinky v obraně Valencie. Lucas Ocampos v 10. minutě jednu takovou nalezl, když se ocitl v bezprostřední blízkosti brankáře, naneštěstí pro Los Hispalenses ale minul. Klání celků, jež jsou letos jen duchem svých předešlých úspěchů, pokračovalo vyrovnaně. Místo šancí bylo první dějství bohaté na souboje, fanoušci si tedy na branku museli počkat.

Čekání po výměně stran netrvalo dlouho, 55. minuta totiž přinesla nepřehlednou situaci ve vápně a s ní i branku Badého, jenž se po sporném souboji ve vápně dostal k dorážce ve skluzu. Domácí mohla z trápení částečně vysvobodit penalta po jasné ruce Fernanda, rozhodčí ale po zkoumání u monitoru usoudil, že bránícímu hráči míč nejdříve škrtal o nohu. Regulérního gólu se fanoušci dočkali v 75. minutě, slavit jej ale mohli jen ti hostující. Zpětnou přihrávku si převzal za hranicí vápna Suso a balon následně nekompromisně usměrnil k tyči. Netopýry poté znovu připravil o radost z pokutového kopu rozhodčí po přezkoumání u videa, třešničkou na dortu pro vztek domácích příznivců bylo následné vyloučení mladíka Ilaixe Moriby.

Valencia tak prohrála se Sevillou a nadále nebezpečně hazarduje s prvoligovou příslušností. V dalším kole nastoupí Los Che 23. dubna venku proti Elche. Na Los Rojiblancos čeká tentýž den doma Villarreal.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - UD Almería 2:1

16.04.2023 18:30

Góly: 5. Antoine Griezmann, 43. Antoine Griezmann - 37. José Giménez (vl.)

Ani čtrnáctý zápas v řadě ve španělské nejvyšší soutěži tým Diega Simeoneho neprohrál. Na Wanda Metropolitano si dokázal poradit se sestupem ohroženou Almerií v poměru 2:1. Všechny góly padly v první půli, Atlético otevřelo skóre díky trefě Griezmanna, vlastní gól si ale vstřelil Giménez. Takže se o slovo musel znovu přihlásit francouzský ostrostřelec, a stanovit tak konečné skóre utkání.

Ve velmi odlišném rozpoložení vstupovaly oba celky do utkání a bylo to od začátku znát. Už v páté minutě explodoval celý stadion radostí, protože se domácí poprvé prosadili. Na rohový kop si na přední tyči naskočil Correa, který prodloužil za sebe do míst, kde se pohyboval Antoine Griezmann. Ten ustál souboj s Centellesem a hlavou zakončil do odkryté brány.

Efektní ranou se o dvacet minut později blýsknul Correa, bránu, kterou střežil Martínez, ale těsně přestřelil. O gól si říkala rovněž akce Griezmanna, který po chybě hostí postupoval z úhlu sám na bránu. Svou následnou střelou ovšem rozvlnil pouze boční síť.

A tak se z ničeho nic radovali "Rojiblancos”. Correa namazal Baptistãovi, který postupoval sám na Oblaka. Jeho pas na volného Suáreze pak sice zblokoval Giménez, jenže jen za cenu umístění míče nechytatelným způsobem za záda slovinského gólmana.

"Colchoneros” okamžitě zapnuli na plné obrátky a už ve třiačtyřicáté minutě znovu vedli. Po krásné akci mezi domácími hráči se míč dostal nalevo ke Carrascovi. Ten jej rychle poslal po zemi do vápna, kde si ho již našel dobře postavený Griezmann a neomylně z první zacílil do brány Martíneze.

Španělský brankář ve službách Almeríe se zaskvěl přibližně deset minut po pauze, kdy ve výborné šanci vychytal Llorenteho. V jednašedesáté minutě mu naopak po střele Carrasca pomohla jeho levá tyč. A do třetice měli hosté neuvěřitelné štěstí o minutu později, kdy stejnou tyčku orazítkoval z dobré pozice i Griezmann.

K vyrovnání se však Almería nepropracovala, v souboji s madridským Atlétikem tak padla 1:2.

Více informací k zápasu

Getafe CF - FC Barcelona 0:0

16.04.2023 16:15

Góly: -

Boj o titul se po devětadvacátém kole přeci jen opět trochu zdramatizoval, zatímco Real Madrid dokázal v sobotu zvítězit na hřišti Cádizu, Barceloně se nepovedlo vyhrát už podruhé za sebou. Tentokrát ji o body připravilo Getafe, které sice v utkání bylo horším týmem a za celou dobu hry si vytvořilo minimum šancí, i s trochou štěstí ale dokázalo udržet čisté konto a připsat si do tabulky cenný bod.

Favorit vstoupil do zápasu velmi aktivně a už po čtvrthodině se mohl prosadit Lewandowski, který ale nedokázal z malého vápna zakončit. O chvíli později stáli při Azulones všichni svatí. Na brankáře Soríu postupoval osamocený Raphinha, jehož rána se od tyče odrazila k Baldému, který ale své zakončení umístil do téměř stejného místa brankové konstrukce.

Utkání v následujících minutách postrádalo tempo, Barcelonští byli sice často na míči, přes dobře zformovaný val hráčů Getafe se ale propracovat nedokázali. Těsně před pauzou pak mohl skóre otevřít Robert Lewandowski, jeho zakončení ale zlikvidoval David Soría a první poločas tak skončil bez branek.

Hra nadále upadala a ani po pauze toho nebylo příliš zajímavého k vidění. Se střelou Raphinhy si poradil skvěle chytající gólman domácích, naopak zakončení Mayorala mířilo těsně vedle pravé tyče Ter Stegena. Na Coliseum Alfonso Pérez se tak překvapivě body dělily, Barcelona remizovala s Getafe 0:0.

Více informací k zápasu

Girona FC - Elche CF 2:0

16.04.2023 14:00

Góly: 45. Valentín Castellanos, 70. Oriol Romeu

Tři body zůstávají v Katalánsku. Girona udeřila proti Elche v samotném závěru prvního poločasu a po změně stran přidala ještě druhý zásah. Vyloučení Ponceho v nastaveném čase už nemělo na průběh utkání žádný vliv.

Oba celky vstoupily do zápasu opatrně a spíše než ofenziva dominovala defenziva. V prvním poločase byla k vidění jen jedna vyložená příležitost, kterou navíc domácí brankář vyrazil. Ve 44. minutě tak učinil po štiplavé ráně k tyči v podání Gumbaa. Hosté pak za to zle zaplatili, protože ze vzduchu udeřil hlavičkující Valentín Castellanos!

Girona se na samotném sklonku prvního poločasu ujala vedení a to nakonec bylo klíčové. Elche nebylo sto směrem dopředu něco vymyslet a čtvrthodinu před koncem inkasovalo druhý gól. Nejprve v 69. minutě neproměnil velký závar před brankou Cyhankov a vzápětí napálil odražený balón přesně k tyči Oriol Romeu.

Dvoubrankové manko už bylo pro Elche příliš a až do konce zápasu se stav nezměnil. Ve druhé minutě nastaveného času uviděl rovnou červenou kartu Ponce, nicméně vliv na výsledek utkání to už nemělo.

Více informací k zápasu

Cádiz CF - Real Madrid 0:2

15.04.2023 21:00

Góly: 72. Nacho, 76. Marco Asensio

Marco Asensio spolu s Nachem stačili Realu Madrid k tomu, aby zlomil odpor Cádizu. Respektive aby překonal brankáře Gila, který vytahoval jeden dobrý zákrok za druhým.

Cádiz se snažil vyhoupnout se dál od sestupových pozic, jenže los mu přidělil velmi složitého soupeře. Do Cádizu dorazil Real Madrid, který se sice, pravda, soustředí momentálně víc na Ligu mistrů a triumf v ní, ale to neznamená, že by ligu odložil vyloženě na vedlejší kolej. Přesto si první šanci vytvořil domácí Cádiz. Po rychlé nahrávce si míč připravil Alfonso Espino a jeho levačku musel krotit brankář Courtois pohledem. Naštěstí pro Real ji očima vytlačil na tyč.

Pak už se ke slovu dostal i kanonýr Karim Benzema, jehož letošní forma se té loňské sice nepřibližuje, ale i tak znamená prakticky pokaždé hrozbu. V devatenácté minutě si s ním ale poradil dobře a včas vybíhající brankář David Gil. Ten se stále častěji dostával do permanence a na nedostatek práce si rozhodně stěžovat nemohl. To mu krátce před koncem první půle připomněl i Aurélien Tchouaméni. Mladý záložník si poradil s jeho obranou, ale na Gila už nevyzrál.

Gil se ještě několikrát musel ukázat, než konečně kapituloval. Hned po změně stran se to ale málem změnilo. To si totiž Rodrygo poradil s krásným pasem i obranou Cádizu a stopku mu vystavil zase až brankář Gil. A když už ani on nemohl, pak za něj zaskočily jeho tyče. Jako v 63. minutě, když mu tyč pomohla zastavit střelu Karima Benzemy.

S touhle kadencí ale bylo prakticky jen otázkou času, kdy Gil kapituluje. Odpověď našli diváci v 72. minutě. Za vápnem se nikdo nevěnoval Nachovi a netradiční střelec krásnou ranou otevřel skóre. A když o pouhé čtyři minuty později zatočil po rychlé akci svou střelu k tyči ještě Marco Asensio, bylo o vítězi rozhodnuto.

Více informací k zápasu

Real Betis - Espanyol Barcelona 3:1

15.04.2023 18:30

Góly: 27. Ayoze Pérez, 34. Juan Miranda, 69. William Carvalho - 48. César Montes

Real Betis dokázal využít zaváhání konkurenčního Villarrealu a sebral mu páté místo. Na to ho dostalo perfektně zvládnuté domácí utkání, v němž hostil Espanyol. Katalánská návštěva sice díky trefě Montese dokázala utkání zdramatizovat, ale to bylo všechno.

V prvních minutách se Real Betis jen rozehříval a my jsme se delší dobu nedočkali pořádné šance. Možná to ale byla taktika, jak ukolébat Espanyol. Jeho obrana se sice na začátku utkání prezentovala solidním, velmi pozorným výkonem, ale postupem času začala dělat mírné chyby. A přesně na to tým vedený zkušeným koučem Manuelem Pellegrinim čekal. Rána Carvalha sice ještě úspěch nepřinesla, ale bylo to takové varování před bouří.

Blesk poprvé udeřil ve 28. minutě. Hbitý záložník či útočník Luiz Henrique se po lajně prodral až k vápnu a tam nacentroval na zadní tyč. Obrana Espanyolu nebyla vůbec důrazná, což usnadnilo práci Ayozemu Pérezovi. Tomu stačilo vlastně jen nastavit nohu a Béticos doma vedli. Aby se z toho hosté nevzpamatovali příliš brzy, tak po pouhých čtyřech minutách už to bylo o dvě branky. Tentokrát Real Betis zaútočil po druhé straně , Pérez našel nabíhajícího Juana Mirandu a jeho střelu nedokázal brankář Pacheco vyrazit ani jinak utlumit.

Dílo zkázy mohl už před poločasem dokonat Henrique, který pelášil po chybě obrany na Pacheca, jenže jeho lob skončil nad brankou. V tom možná hosté viděli znamení, protože hned po změně stran na soupeře vlétli. Po čtyřech odehraných minutách se skóre měnilo znovu, tentokrát se o to postarali hráči Espanyolu. César Montes si zpracoval odražený míč na prsa a nádhernými nůžkami zakončil přesně - 2:1.

Real ale nehodlal připustit selhání v podobě ztráty bodů. Trochu krkolomnou akcí se míč dostal k Rodrigovi Sánchezovi a ten našel za vápnem neobsazeného záložníka Williama Carvalha. Zkušený Portugalec napřáhl a balon po jeho ráně skončil v síti!

Stejný hráč se stejně jako později Henrique pokoušel vzápětí o další ránu, ale ani jednomu z nich střela moc nesedla. V páté minutě nastavení se Espanyol málem znovu dočkal, jenže branka Martina Braithwaita nebyla správně uznána kvůli předešlému ofsajdu.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Real Sociedad 2:0

15.04.2023 16:15

Góly: 33. Iñaki Williams, 70. Iñaki Williams

Athletic si až překvapivě snadno poradil s Realem Sociedad a vyhrál v pořadí už 189. baskické derby. Velkou zásluhu na tom má kanonýr Iñaki Williams, který se do sítě svého soka trefil dvakrát. La Real dnes prakticky nic nepředvedl a zaslouženě se do San Sebastiánu vrací poražen.

Domácí celek na stadionu San Mamés rozhodně nevstupoval do utkání jako favorit a ani jeho forma v posledních týdnech neznamenala důvod k nějak přehnanému optimismu. Ale přesto svého soka téměř doslova smetl ze hřiště. Od prvních minut domácí celek nedával svému soupeři moc šancí zapojit se do hry a sám začal velmi rychle v zápase dominovat.

Ať už to byl Sancet nebo Nico Williams, hostující obrana neměla dostatek klidu. Po pětadvaceti minutách útočící Guruzeta parádně vybojoval míč a posunul ho na Nica Williamse, kterého ale skvěle vychytal brankář Remiro. Po mladším z obou fotbalových bratrů se do akce naplno vložil jeho starší bratr Iñaki. Nejprve dokázal jeho ránu brankář Remiro vyrazit na roh, ale po jeho zahrávání zavládl v obraně La Realu chaos. Právě Iñaki se v něm zorientoval nejlépe, obtočil se kolem svého obránce a napálil míč do sítě!

Po změně stran se trenér Alguacil odhodlal ke dvojitému střídání, přeci jen chtěl s utkáním něco udělat. Jenže ani tahle snaha kýžený efekt neměla. Deset minut po změně stran sice La Real hned třikrát za sebou pálil na bránu domácí opory Simóna, ale ten se o všechno postaral. A i díky němu mohl Athletic definitivně zlomit La Realu vaz. V 70. minutě si dlouhý míč našel opět Iñaki Williams, nenechal si ho nikým vzít a nádhernou ranou pod víko vymetl ze šibenice všechny pavouky - 2:0.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Real Valladolid 1:2

15.04.2023 14:00

Góly: 74. Étienne Capoue - 2. Selim Amallah, 34. Jawad El Yamiq

Villarreal doma selhal a i když mu jednu branku VAR odvolal, přeci jen měl na víc. Jenže brzy inkasoval, když se trefil Selim Amallah a aby toho nebylo málo, tak ještě v prvním poločase přidal další úspěch taky El Yamiq. Branka Capouého už byla moc málo.

Mnozí diváci se ještě ani nestačili posadit na svá místa, když se měnilo skóre. A paradoxně ne ve prospěch domácích, kteří byli jasným favoritem. Hosté rychle zakombinovali po pravé straně hřiště a na konci stál Selim Amallah. Tomu stačilo přesně zacílit a krásnou ranou pravačkou poslal míč mimo dosah brankáře Reiny.

Inkasovat po dvou minutách hry, to bylo něco, s čím Žlutá ponorka absolutně nepočítala. A na její hře to bylo vidět - trvalo dlouho, než dokázala nějak reagovat a dostat se zase trochu do tempa. Jenže ani obvyklí tahouni jako Samuel Chukwueze, který je v posledních týdnech ve skvělé formě, se nedokázali výrazněji prosadit. Villarreal sice byl aktivnější, ale marně hledal cestu skrz obranu hostí, která dnes fungovala na jedničku.

Oba týmy se po půlhodině hry pokusily jen o dvě rány na branku, moc aktivity jsme neviděli ani u jednoho z nich. Přesto se hostům povedlo dát další branku. El Yamiqovi se do cesty nepostavil nikdo dost důrazně, útočník Realu prošel až příliš snadno přes obranu soupeře do vápna a v něm si vybral místo, kam brankář Reina opět nedosáhl - 2:0.

Po změně stran se aktivita přeci jen přesunula na kopačky domácích hráčů, jenže jim moc dlouho trvalo, než dokázali aspoň snížit. Moreno se po hodině hry dostal ke střele, ale mířil mimo. Až patnáct minut před koncem dostal nabito Étienne Capoué a trefil to parádně.

Více informací k zápasu

Rayo Vallecano - CA Osasuna 2:1

14.04.2023 21:00

Góly: 40. Aridane Hernández (vl.), 43. Isaac Palazón - 66. Moi Gómez

Rayo Vallecano udělalo svým fanouškům po více než dvou měsících tříbodovou radost, když na domácím stadionu porazilo v duelu 29. kola LaLigy Osasunu 2:1. Souboj celků pokukujících po evropských pohárech rozhodla závěrečná pětiminutovka první půle. Nejdříve si vstřelil smolnou vlastní branku Aridane Hernández, na nějž navázal jen o chvíli později nádherným akrobatickým kopem expert na krásné góly Isi Palazón. Hostům následně nepomohla k remíze ani další náramná trefa, o kterou se po změně stran postaral dalekonosným pokusem Moi Gómez.

Páteční předehrávku obstaral střet tabulkových sousedů, které od sebe dělil pouhý bod. O něco lépe na tom byla hostující Osasuna, jež v minulém kole zaznamenala první ligový triumf od konce února. Vallecano tahalo podobnou sérii ještě o měsíc déle, tomu se ji však zatím ukončit nepodařilo. Vzhledem k současné situaci znamenal vzájemný souboj jediné, a to udržení naděje na účast v evropských pohárech.

První šance se diváci dočkali v 10. minutě, kdy po krásné individuální akci zakončoval z hranice malého vápna domácí Fran García. Proti jeho pokusu se ale vytáhl reflexivním zákrokem Aitor Fernández. To bylo ale na dlouho dobu z atraktivních akcí vše. Až pět minut před koncem první půle se míč ze závaru před hostujícím brankářem rozkutálel směrem za brankovou čáru, kam se nikým netečován i dostal. Gól byl nakonec jako vlastní připsán Hernándezovi. Domácím příznivcům pak nezáživný první poločas hráči plně vynahradili ještě druhou brankou v krátkém sledu, když z voleje mířil přesně k levé tyči Palazón.

Inkasované góly z konce úvodního dějství vedly k lepšímu výkonu Osasuny na začátku druhého poločasu, obrana Vallecana ale předváděla poctivý výkon a dlouho žádné nebezpečí nepřipouštěla. Nakonec se týmu z Pamplony částečně vyplatilo zjednodušit hru a zbytečně nekombinovat. V 66. minutě se tak do míče opřel Gómez, a dělovku zpoza vápna umístil nechytatelně do horního rohu branky. Více už toho ale hosté předvést nedokázali. Naopak tři minuty před koncem ještě zahrozil Pathé Ciss, jeho hlavička z malé vzdálenosti ale mířila přesně na gólmana.

Vallecano přesto dokázalo po dvou měsících konečně zvítězit a svého soka navíc předstihlo v tabulce. Jeho dalším soupeřem bude 22. dubna Real Sociedad. Osasuna bude ve stejný den hostit Betis.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
FC Barcelona
29
23
4
2
53 : 9
73
2
Real Madrid
29
19
5
5
61 : 24
62
3
Atlético Madrid
29
18
6
5
47 : 21
60
4
Real Sociedad
29
15
6
8
37 : 28
51
5
Real Betis
29
14
6
9
37 : 30
48
6
Villarreal CF
29
14
5
10
38 : 28
47
7
Athletic Bilbao
29
12
7
10
40 : 29
43
8
Rayo Vallecano
29
10
10
9
35 : 34
40
9
Girona FC
29
10
8
11
44 : 42
38
10
CA Osasuna
29
10
8
11
25 : 30
38
11
RCD Mallorca
29
10
7
12
26 : 30
37
12
Celta Vigo
29
9
9
11
36 : 40
36
13
Sevilla FC
29
9
8
12
35 : 44
35
14
Real Valladolid
29
9
5
15
25 : 48
32
15
Getafe CF
29
7
10
12
27 : 36
31
16
Cádiz CF
29
7
10
12
23 : 42
31
17
UD Almería
29
8
6
15
35 : 50
30
18
Valencia CF
29
7
6
16
30 : 36
27
19
Espanyol Barcelona
29
6
9
14
35 : 49
27
20
Elche CF
29
2
7
20
20 : 59
13

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (41)

Přidat komentář
vilp

Ceballos udělal fakt hodně velký progres ve hře s míčem. Dřív dával skoro vše jen dozadu a do šířky, ale teď jde většina přihrávek dopředu, snaží se posouvat balon výš, hledat mezírky mezi liniema, pod tlakem vždy s přehledem. Škoda, že váží tak 30 kg a i s tím jeho nasazením neumí vůbec bránit.

Reagovat
Gazdo

No nic toto ja divat fakt nebudem. Do konca sezony si dam asi pauzu a pozriem iba LM a obcas PL. Mam moc malo casu na to aby som si kazdy vikend vyhradil dve hodiny na nieco take ako to co predvadzame

Reagovat
Rizek

Lituju ty, kteří vyrazí na výjezd, a pak musí sledovat tohle. Já bych se cítil okradený.

Reagovat
Gazdo

Tak vacsinou ked ides na Barcelonu tak ides priamo do Barcy a to mas aj spojene s mestom ktore je fakt nadherne takze sa to da nejako prezit. Ja ale popri sledovani toho marazmj doma v telke nemam nic co by mi to vynahradilo akurat nasratu zensku

Reagovat
Rizek

Myslel jsem ty, co jedou na Barcu do Madridu dnes.

Reagovat
roman1978

Nikdo takový není. Tam se "výjezdy" nedělají. Rozhodně nikdo nepojede na zápas Barcy do Madridu na přijebané Chetafe

Reagovat
Seydou Doumbia

to je blbost ne?

Reagovat
AlevsakNevadi

ani nie, v ESP moc výjazdy a fanúšikovanie takto nefunguje, ked sme boli na Barca Espanyol co bolo derby bolo mozno 120 fans barci v sektore.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Alespon se muzes naucit psat to spravne. Taky nepiseme Cherona

Reagovat
roman1978

Reagovat
Kejza

Reagovat
Kejza

Reagovat
valloire

Jj, koukni na LM, Reálek a bude dobře

Reagovat
Gazdo

Urcite pozriem urcite zaujimavejsia dvojka ako Neapol a Ac

Reagovat
Rizek

Hoši, hoši, tohle je špaténka. Odchází nám zase kondice nebo už na to prostě sereme a čekáme, že se to nějak ukope samo?

Ještě poznámka - s tímhle bychom chtěli vyrazit do vyřazovací fáze LM? Musíme se ještě hodně a hodně zlepšit.

Reagovat
Salfovic
Reagovat
Rizek

Reagovat
Kejza

Reagovat
ratusek

Reagovat
technecium

Nj, nejlepsi zaloznik vsech dob to v sobe proste ma porad.

Reagovat
valloire

Zico

Reagovat
technecium

To je ten, co nevyhral MS?

Reagovat
valloire

to nevyhrál, ale výkon tam předvedl lepší než prďola

Reagovat
technecium

To nepredvedl ani Pele

Reagovat
valloire

na Pelého akce se nezapomnělo 50 let, nemyslím, že se to stane s Messim...no a pak tu máme čísla, Zico i Pelé lepší.

Reagovat
el Principito

najednou už není potřeba ho vyhrát???

Reagovat
valloire

vždycky jsem říkal, že nejlepší výkon na MS mimo vítěze předvedl Zico a Cruyff

Reagovat
el Principito

tys tu říkal blbostí

Reagovat
valloire

já dím vždy pravu nic než to

Reagovat
LAM

Bez Pedriho s FDJ nám prostě vůbec nefunguje záloha a nevíme jak hrát. Dembele je navíc jedinej křídelník, kterej dokáže vyhrávat 1vs a tím dělat prostor......

Jak nám tihle vypadnou, tak jde forma strašně dolů.

Reagovat
2miguel1

Hrame bez troch najkreativnejšich hračov a to sa podpiše u Barcy aj dvojnasobne. Zas ďalšia z našich nevyhod, že hrame tak špecificku hru. Fati Ferran Raphinha nemaju x faktor, ktory by mali mat hrači dahme tomu v top10 kluboch na svete. Vytrieskať z nich čo najviac penazí a modliť sa za prichod Messiho. V Barcelona na kridle ale musia hrať hráči tipu - Saka, Sane, Kvara, vytvarajuci rozdiel. U nas su rozdieloví hrači v obrane Araujo, v strede Pedri, Frenkie a v utoku Dembele, Lewa.

Reagovat
Seydou Doumbia

Saném by jste si pomohli teda...on Mané i Gnabry jsou u nás taky kritizování...

Reagovat
Tony Stark

15 komentárov po skončenom ligovom kole, kde navyše Barca zakopla ? Eurofotbal ide do prdele

Reagovat
misinho7

Tak Real uz fanusici moc neriesia kedze ligu uz sme prehrali..vacsina z nas ten zapas ani nepozerala ( ale podla toho co som pocul a videl statistiky tak sme hrali naozaj dobre) a to ze zakopne Barca nam uz tiez moze byt jedno. Cize tu mas minus cely fanbase Realu a to sa podpise na komentaroch..tak isto fans barci uz asi viacmenej rataju s tym ze titul je a tiez to tu asi uz nehrotia..uz sa to cele len dohrava.

Reagovat
madridcan

Ja ešte verím, ale v tomto kole ak by som sa mal k niečomu vyjadriť tak k tomu, že ako veľmi je Valencia v prdeli keď prehrá už s tak tragickou Sevillou, šetriacu sa na United, ktorá hrala s béčkom

Reagovat
Manik...

Reagovat
vilp

Kang In je hrozný ďábel, ten by měl v klidu na Real i Barcu.

Reagovat
nani92

Valencia ide na zostup

Reagovat
celeb

Konecne to niekto upresnil. Za nasu hru mohol nekvalitny travnik so 'suchou' travou a zly cas vykopu. Na to by si nas trenersky genius mohol vybavit patent.

Som zvedavy, kolko casu (a penazi) s nim zabijeme, kym niekto triezvo uvazujuci sa pozrie na vec bez emocii s chladnou hlavou a pochopi, ze genialnyh stredopoliar a jedna z (mnozstva) legiend nemusi byt zaroven aj genialny trener. Viem, je to tazke pochopit, ze genialny stredopoliar nemusi byt genialnym trenerom, skladatelom, sachistom ci choreografom, ale napriklad mohol by byt genialnym spravcom travnika.

No nic, aspon nie je taky biedny ako Lampard - aj ked v tom pripade by uz bol vymeneny, cize otazna 'vyhoda'.

Reagovat
Kixi Syhimour

Joaqín článek je kde?

Reagovat
Kixi Syhimour

*Joaquín

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele