Hlavní obsah

Celebrity bez make-upu: Cindy Crawford v sauně, JLo v posteli, Rita Ora v posilce!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Poslední trendy směřují stále víc k přirozenosti a mnohé celebrity se nebojí ukázat bez make-upu. Nejčastěji své „pravé já“ odhalují na sociálních sítích a občas je zachytí i paparazzi na ulici. Mrkněte, jak vypadají s líčením i bez něj. Kdo je k nepoznání a kdo je stále stejný?

Článek

Známe je většinou v krásných róbách a s bezchybným líčením od profesionálů, když se nechávají fotit na nejrůznějších společenských akcích, v reklamách i do módních magazínů. Fanouškům ovšem vždy udělá velkou radost, když jim hvězdy nastaví i svou pravou, přirozenou tvář.

Celebrity stále ochotněji ukazují, že se pod všemi těmi vrstvami a pozlátky skrývají normální ženy s běžnými nedokonalostmi a vráskami. Které slavné dámy se nebojí své příznivce pozdravit například ze sauny, postele nebo z posilovny?

Cindy Crawford

Slavná topmodelka, kterou na přehlídkovém mole pomalu předbíhá její jednadvacetiletá dcera Kaia Gerber, se stárnutí rozhodně nebojí. Ve svých 57 letech vypadá pořád skvěle, a když není zrovna na focení či rozhovoru, nebojí se na ulici vyjít klidně i bez líčení. Svou nahou tvář ukázala Cindy Crawford nedávno také v sauně. Sice za to v komentářích moc pochvaly nezískala, ale je to zkrátka jedna z ikon 90. let a jednoduše stárne…

Foto: Profimedia.cz

Cindy Crawford v sauně a na módní showFoto: Profimedia.cz

Jennifer Lopez

Úchvatná a zamilovaná herečka a zpěvačka Jennifer Lopez se bez make-upu ukazuje často – třeba když vyráží na běžné pochůzky. A jak vypadá po ránu v posteli? Úplně normálně a přirozeně – a také skvěle! Je však nutno podotknout, že o sebe pravidelně a velmi intenzivně pečuje a má jistě i dobré geny. Na červeném koberci vypadá vždy dokonale a její profi make-up zkouší často nejedna vizážistka: videonávod na kouřové líčení podle Jennifer Lopez.

Foto: Profimedia.cz

Ráno v posteli a večer na předávání cen Grammy v Los Angeles. To jsou dvě tváře Jennifer LopezFoto: Profimedia.cz

Kate Hudson

Křehká a sympatická blondýnka Kate Hudson dokáže na červeném koberci opravdu oslnit. Milé úsměvy však rozdává nejen tam, ale i při procházce ulicemi Los Angeles: počátkem března si vyrazila v ležérním a pohodlném outfitu, s vlasy jednoduše sepnutými do drdolu a – nenalíčená. A vzhledem k tomu, že je na neustálé pronásledování dychtivými fotografy zvyklá, nenechala se rozhodit.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Kate Hudson v pohodlných džínách, svetru a mokasínech a v sexy outfitu na fashion weeku v New YorkuFoto: Profimedia.cz

Dua Lipa

Možná byste si jí jako obyčejné holky na ulici ani nevšimli, protože v denimovém kloboučku a teplákové mikině vypadá známá zpěvačka, skladatelka a modelka Dua Lipa téměř jako teenager, přestože už jí je 27 let. Když si však talentovanou krásku albánského původu vzali do parády stylisté a make-up artisté na milánském týdnu módy, rázem se z ní stala sexy bohyně.

Foto: Profimedia.cz

Co říkáte na porovnání, jak to této tmavovlásce sluší bez make-upu a naopak s ním?Foto: Profimedia.cz

Lady Gaga

Bez tuny líčidel a „v civilu“ byla nyní zpěvačka a herečka Lady Gaga často vídána cestou na natáčení nového filmu Joker: Folie à Deux, kde ztvárňuje postavu Harley Quinn. Nenalíčená se objevila nedávno také při předávání Oscarů, kde vystupovala se svou písní Hold My Hand jen v tričku a džínách. Na výrazném líčení, ve kterém se dříve vyžívala zvláště ve svých klipech i na koncertech, ale poslední dobou ubírá a sluší jí to čím dál víc.

Foto: Profimedia.cz

Lady Gaga ve své přirozené každodenní poloze a upravená pro procházku po červeném koberciFoto: Profimedia.cz

Rita Ora

Britská zpěvačka a textařka s kosovskými kořeny Rita Ora je proslulá svou krásnou postavou i zajímavým vzhledem. Možná i proto se objevila také v menších rolích ve filmech Rychle a zběsile či v sérii Padesát odstínů šedi. Na svém těle často usilovně maká v posilovně – a možná byste ji tam ani nepoznali. Nalíčená a v dokonalých šatech vypadá skutečně trochu jinak. Rozhodně jí ale sluší obě polohy. Nejen Rita Ora: Kdo má nejslavnější břišáky showbyznysu?

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Rita Ora v posilovně a na charitativním koncertuFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám