Těžkosti jen pár dní po porodu: Agáta odtajnila diagnózu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Těžkosti jen pár dní po porodu: Agáta odtajnila diagnózu

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup
Agáta Hanychová a Jaromír Soukup (profimedia.cz)

Třetí těhotenství bylo pro Agátu Hanychovou (37) náročné, asi v jeho polovině musela být dokonce hospitalizovaná. Těžkosti se jí nevyhýbají ani po porodu. Aktuálně bojuje se zdravotními problémy...

Malé Rozárce je sotva pár dní, pracovní tempo maminky Agáty ale přesto nepolevuje a pro svoje "holčičky" točí jeden živák za druhým. V jednom z nich prozradila i to, s jakými komplikacemi bojuje. Trápí jí otoky, kvůli kterým si musí píchat i injekce na ředění krve.

Agáta Hanychová: Jak se její děti těší na nového sourozence?

Video se připravuje ...

„Maso na otoky pomohlo, vyzkoušela jsem stejk. A pan doktor mi poradil ještě ty jogurty z Lidlu s proteinem. Moje nohy vypadají už jako moje nohy. To mi připomíná, že jsem si zapomněla píchnout injekci do břicha,“ říká ve vysílání Agáta. Může se ale spolehnout na partnera, Jaromíra. „Jaromír se o nás krásně stará, mám tu vývary i maso,“ pochlubila se. 

Zamilovaná Agáta Hanychová: Z nové lásky jsem nadšená! Co říká o Soukupovi?

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
Marta Kubíková
30. 4. 2023 • 15:35

Tak ona nemusí odtajňovat žádnou diagnózu. Je jí sice 37 let, ale bohužel rozumově odpovídá 14.leté puberťačce, která neví co chce.

Uživatel_5522193
20. 4. 2023 • 17:36

Já bych být ji dala pauzu od médií. Už taky není žádné kuřátko mladé a trochu sklidnit hormony také neškodí. Ve středním věku mohou přijít i depky a ne tady ta malá a taťka už v pozdním odpoledni,tak klídek 😅

illenne
20. 4. 2023 • 15:29

Není dne, aby zase nebyly o té opadané hvězdě nějaká moudra. Chtělo by to více radosti z miminka a vykašlat se na nějak natáčení. Ten Barrandov a ty její Holčičky stejně nejsou nic moc, Internet je plný informací. Když si to někdy pustím, tak musím po chvíli přepnout, to se prostě nedá. Škoda času.

libusa
19. 4. 2023 • 07:42

To nas zajima....jeji otekle nohy....,dost je uz Hanychove a Soukupa.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.