facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 19. 4. 2023 - Ing. Lukáš Grásgruber

Vlastimil Chramosta bude novým CEO společnosti Thein Digital

Vlastimil ChramostaVlastimil Chramosta bude od 1. 6. 2023 novým CEO společnosti Thein Digital patřící do investiční skupiny Thein založené Tomášem Budníkem. V roli střídá Martina Hance, který se po skoro 2 letech působení v Thein Digital rozhodl přijmout novou kariérní výzvu mimo skupinu Thein.



Vlastimil Chramosta do Theinu přichází po více než šestiletém působení ve společnosti Veritas, kde zastával pozici Managing Director CZ, SK & Baltics a výrazným způsobem přispěl k rozvoji této značky na jednotlivých trzích. Má za sebou též čtyřleté působení na klíčové obchodní pozici v EMC a více než 6 let na obchodní a manažerské pozici v Hewlett-Packard (dnešní HPE).

„Skupina Thein má úžasný potenciál a já jsem rád, že budu moci zúročit svoje zkušenosti a znalosti ve společnosti, která investuje do budoucnosti a vnímá potřeby svých zákazníků jako málokdo. Vždy jsem si zakládal na důvěře a profesionalitě, kterou jsem reprezentoval a jsem rád, že Thein Digital vyznává stejné hodnoty. Mou ambicí je pokračovat v tom, co Martin Hanc v Thein Digital nastavil, podpořit rozvoj obchodu a hledat i nadále nové cesty, jak pružně reagovat na rychle se měnící potřeby zákazníků,“ říká ke svému nástupu Vlastimil.

Martin Hanc za své téměř dvouleté působení v Thein Digital provedl restrukturalizaci společnosti ze SÍTě a bývalého SparkTechNetu na Thein Digital, stabilizoval a rozšířil seniorní tým profesionálů, se kterým nastavil nové směřování společnosti k hybridním řešením kombinujícím to nejlepší z tradičního IT a moderních cloudových řešení, implementoval nové produkty v oblasti DevSecOps / Kubernetes nebo v oblasti ESG.

„Chtěl bych poděkovat Tomášovi Budníkovi za příležitost a důvěru, kterou mi s rolí CEO v Thein Digital svěřil. Byla to pro mne přínosná a zajímavá kariérní zkušenost i výzva a jsem rád, že se mi podařilo provést Thein Digital transformací, rozšířit produktové portfolio a vytvořit skvěle fungující tým. Za to vše patří poděkování i všem mým kolegům jak v Thein Digital, tak v celé skupině Thein. Vlastimilovi přeji hodně štěstí v této roli,“ uvádí Hanc.

Martin Hanc
Martin Hanc

Zakladatel investiční skupiny Thein Tomáš Budník dodává: „Martin odvedl velký kus práce. A ačkoliv mě jeho odchod lidsky mrzí, profesně mu držím palce a jsem rád, že nám pomohl vybrat svého nástupce, který bude mít primární fokus na obchod. Martinovi děkuji za spolupráci a přeji hodně úspěchů.“


 
  

- PR -

ESG reporting jednoduše s IFS a CDC Data

ESGESG formuje cestu k udr­ži­tel­né­mu a odpovědnému podnikání. Otevřeme společně dveře do této esenciální oblasti, kde se setkávají inovace, udržitelnost a společenská odpo­věd­nost, aby formovaly pozitivní změny pro naši společnost. Vstup­te s námi do světa, kde každé rozhodnutí formuje budoucnost.

  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.