Písařovicová o nové StarDance: Extrémní podmínky pro soutěžící | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Písařovicová o nové StarDance: Extrémní podmínky pro soutěžící

Daniela Písařovicová s tanečníkem Michalem Mládkem
Daniela Písařovicová s tanečníkem Michalem Mládkem (archiv Blesku)

Oblíbená taneční soutěž se blíží, všechny slavné tváře letošního ročníku jsou již potvrzené a podle všeho půjde o velmi silnou sestavu. Zatím lze tedy jen těžko říct, kdo by mohl být favoritem na vítězství, což přiznává i minulá účastnice StarDance, moderátorka Daniela Písařovicová (44).

Vysoké ženy to ve StarDance měly vždy poněkud složitější, což mohou potvrdit topmodelka Pavlína Němcová (51), která v roce 2012 vypadla jako první, nebo moderátorka Daniela Písařovicová. Ta soutěží prošla v roce 2018 a probojovala se až na páté místo, což lze vzhledem k výšce, kvůli níž o to více vyniknou chyby v tanečních krocích, brát jako skvělé umístění. Mezi favority ale od začátku soutěže nepatřila.

Tanečník Marek Dědík: Do další StarDance by šel hned, ale už ne na parket!

Video se připravuje ...

Jak už to tak u většiny ročníků bývá, diváci dokáží odhadnout, kdo má pro tanec vlohy a kdo naopak ne. Co se letošních soutěžících týče, mezi něž patří i zpěvák a herec Richard Krajčo (45), sportovci Vavřinec Hradílek (36) či Eva Adamczyková (29) i se svým manželem, hercem Markem Adamczykem (35), karty ještě rozhodně nejsou rozdané. To ostatně potvrzuje i moderátorka DVTV.  

„Zaznamenala jsem nějaká jména a myslím si, že to vypadá hrozně zajímavě. Mají to strašně dobře nakombinované a troufám si tvrdit, že to bude fungovat. Ale zároveň to budou mít všichni soutěžící extrémně složité, protože to je jedna sympatická tvář vedle druhé,“ myslí si Daniela Písařovicová, jež je zvědavá, kdo se letos zařadí mezi nečekané přirozené talenty. „Vždycky je tam v rámci řady nějaké překvapení – někdo, do koho byste to vůbec neřekli a na parketu to neskutečně rozbalí. Já to tedy nebyla, ale u nás to byl třeba David Svoboda,“ dodala v rozhovoru pro lifee.cz Daniela Písařovicová.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.