PŘÍBĚH: Na psího seniora Krtečka se usmálo štěstí. Našel novou rodinu
Nová majitelka Krtečka. Foto: Útulek Jimlín
Zajímavosti

Jimlín - Před několika týdny skončil v Útulku pro opuštěná zvířata v Jimlíně kříženec čivavy, kterého našli v Postoloprtech. Zřejmě ho někdo vyhodil na ulici. V útulku mu začali říkat Krteček. Pejsek ted už ale zase může být šťastný, našel totiž novou rodinu a k té v pondělí 17. dubna odjel. Nová majitelka se kromě pejska stará i o opuštěné kočky.

"Náš milovaný machánek Krtrček se dostal do nebe..ale ne do toho za to za duhou ale do nového domova ke zkušené,hodné a pečující paničce, kde bude mít podobné parťáky. Děkujeme," uvedla s radostí Iveta Danišová, pracovnice útulku.

Psí senior skončil na ulici ve špatném zdravotním stavu. PSALI JSME ZDE.

Sotva dva a půl kilogramový pejsek byl špinavý, měl dlouhé drápy, kalné oči s vředy a špatně slyšel. Největší problém byly jeho zuby, které byly uhnilé a v tlamě měl silný zánět. Trpěl i inkontinencí, kdy měl v moči dokonce krev.

„Nyní je úplně bez zubů, protože v tlamě měl všechno zanícené. Těžko se nám proto odhaduje věk, ten se určuje právě podle zubů. Myslíme si, že mu je okolo 15 let, ale může být i mladší, je totiž velmi aktivní a je rád za jakoukoliv společnost,“ řekl tehdy majitel Útulku pro opuštěná zvířata David Kubalík.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru