Hlavní obsah

Čelůstka se stal novým trenérem české triatlonové reprezentace

Jan Čelůstka se stal novým trenérem triatlonové reprezentace. Účastník olympijských her v Londýně, který předloni ukončil profesionální kariéru, dosud působil v národním týmu jako hlavní koordinátor.

Foto: Profimedia.cz

Jan Čelůstka se stal novým trenérem triatlonové reprezentace

Článek

Jednačtyřicetiletý Čelůstka je nástupcem Lukáše Vrobela, jenž ve funkci ze zdravotních důvodů skončil na konci května 2022. Od té doby nebyl trenér jmenován, chod reprezentace zajišťovali sportovní ředitel Nikola Štourač společně s Čelůstkou.

Evropský šampion v terénním triatlonu a čtyřnásobný mistr republiky v olympijském triatlonu již vedl přípravné kempy v Livignu a na Kanárských ostrovech. Čelůstka měl rovněž na starosti centralizovanou přípravu reprezentantů v Brně a také individuálně chystal některé elitní závodníky.

"Rád bych poděkoval České triatlonové asociaci za tuto příležitost. Budu se snažit pokračovat v cestě, kterou jsem začal již loni v Brně a letos při soustředění na Kanárských ostrovech, tedy o úzkou spolupráci s osobními trenéry reprezentantů a také o maximální využití potenciálu centrální přípravy," uvedl Čelůstka v tiskové zprávě.

Reklama

Související témata: