Bezpečnostní náramek pomáhá s identifikací

Přidat na Seznam.cz

Jste provozovateli koncertů, festivalů, bazénů či jiných akcí? A jak identifikujete své platící návštěvníky? Jedním z nejefektivnějších způsobů je bezpečnostní náramek. 

Ano, to je ten, který vám zřejmě byl připevněn na začátku vaší dovolené na recepci v all inclusive rezortu. Jakmile tento náramek máte na ruce, můžete začít s konzumací. A po celou dobu trvání dovolené si ho nesmíte sundat. Pokud tak učiníte, může vám být zapovězen vstup do stravovacích prostor. Většina účastníků zájezdů tyto náramky neřeší, někteří s nimi ale nemohou spát. A jiní si zase stěžují, že je musí mít na rukou i mimo areál hotelu. 

Pomáhá s identifikací 

Ať tak či onak, pro provozovatele rezortu jsou naprosto skvělou pomůckou a identifikátorem. Čím větší počet lidí v daném rezortu, tím je pro ně obtížné identifikovat ty, kteří do rezortu patří a kteří nikoliv. A zdaleka to neplatí jen na hotelové rezorty, ale i na různé akce, ať již sportovní, či kulturní. Tedy festivaly, muzea, zábavní parky, zoologické zahrady či aquaparky. I zde slouží k identifikaci jejich účastníků. Mimo jiné jim umožňují se třeba z prostor areálu vzdálit a následně se do něj opět vrátit. Jaké existují možnosti? 

Jednobarevné 

Cenově nejdostupnější jsou Tyvek náramky, které jsou k dispozici například na e-shopu vipnaramky.cz. Jsou jednobarevné (na výběr máte 17 barev), levné, a přitom velmi pevné a odolné. Na zápěstí účastníka akce vydrží až dva dny. K tomu disponují speciální lepicí částí, kterou není možné neviditelně odstranit. 

Látkové náramky 

O stupínek výš jsou látkové náramky, které je navíc možné opatřit plnobarevným sublimačním potiskem. Stejně jako číslicemi, a dokonce i čárovými kódy. Na výběr rovněž máte různé druhy uzávěrů, které v podstatě vylučují možnost rozepnutí a následné ztráty náramku. Ten je možné z ruky sundat pouze jeho přestřihnutím.