POTVRZENO! Zpěváci Shawn Mendes a Camila Cabellová opět tvoří pár! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

POTVRZENO! Zpěváci Shawn Mendes a Camila Cabellová opět tvoří pár!

Shawn Mendes a Camila Cabello
Shawn Mendes a Camila Cabello (Foto Profimedia.cz)

Teď už je to jisté! Zpěvák Shawn Mendes (24) a jeho »latino« kolegyně Camila Cabellová (26) tvoří zase pár! Procházeli se ruku v ruce po Santa Monice a oči měli jen jeden pro druhého.

Spekulace o jejich návratu ale světem showbyznysu kolují už od minulého víkendu. Na festivalu Coachella v Kalifornii se od sebe nemohli odtrhnout a vůbec nepůsobili jako dvojice, která se před rokem a půl rozešla. Pro jejich přátele to, ale rozhodně žádné překvapení není. Během pauzy prý jen zjistili, jak silné jsou city, které k sobě chovají. Navíc se nikdy nepřestali úplně vídat, protože během pandemie společně adoptovali psa Tarzana.

Oba měli partnery

V mezičase přitom oba randili, krasavec Shawn si dokonce ještě nedávno užíval s výrazně starší chiropraktičkou Jocelyne Mirandovou (51)! Jen pár dnů před Coachellou spolu snídali a objímali se u jejího auta. Camilla zase loni prožívala románek s Austinem Kevitchem, zakladatelem seznamovací aplikace pro Američany židovské víry.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.