Transferový boulevard: Na Emirates se velkokluby ptají na Salibu, Firmino měl slíbit podpis Barceloně

Souhrn nejzajímavějších přestupových spekulací z Premier League, se kterými přišla v posledních dnech britská média.  

Transferový boulevard: Na Emirates se velkokluby ptají na Salibu, Firmino měl slíbit podpis Barceloně

Teamtalk: Arsenal obnovil svůj zájem o třiadvacetiletého nigerijského křídelníka Samuela Chukwuezeho z Villarrealu a poté, co hráč ve vzájemném utkání doslova “roztrhal” pár týdnů nazad obranu Realu Madrid, jsou Gunners rozhodnuti jej v létě přivést do Londýna.

Mail: Arsenal též vysílá v posledních týdnech pravidelně své skauty do San Sebastianu, kde tito hodnotí potenciál čtyřiadvacetiletého španělského záložníka Martina Zubimendiho a o dva roky staršího francouzského obránce Robina le Normanda pro přesun z Realu Sociedad na Emirates.

Fabrizio Romano: A do třetice Arsenal. Na jeho středního obránce Williama Salibu po jeho průlomové letošní sezóně se k dřívějšímu zájmu Paris Saint-German mají přidávat i další evropské velkokluby.

Mail: Jednatřicetiletý brazilský útočník Roberto Firmino měl odsouhlasit přestup do Barcelony až mu v létě vyprší smlouva v Liverpoolu.

Football Insider: Liverpool a Tottenham připravují nabídku, která by přesvědčila třiadvacetiletého francouzského obránce Evana Ndicku aby v létě, kdy mu skončí smouva v Eintrachtu Frankfurt, podepsal nový kontrakt právě s nimi.

Calciomercatoweb: Chelsea věří, že se jí podaří zahrnout Romela Lukaka do dohody v rámci které by na Stamford Bridge chtěla udržet (a podepsat tak trvalý přestup) ofenzivního záložníka Joaa Felixe, který zde v tuto chvíli hostuje z Atletica Madrid.

90min: Liverpool plánuje v příští sezóně nechat odejít na hostování dvacetiletého portugalského útočníka Fabia Carvalha, který letos odehrál v prvním týmu jen 632 minut.

90min: Aston Villa, Newcastle, Liverpool i Tottenham měly ve čtvrtek na čtvrtfinále Evropské ligy mezi Sportingem Lisabon a Juventusem skauty, přičemž tito se zaměřovali především na osmadvacetiletého záložníka Juventusu Adriena Rabiota a domácí duo, čtyřiadvacetiletého křídelníka Marcuse Edwardse a stejně starého záložníka Pedra Goncalvese.