InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Chantal Poullain s Triem Štěpána Markoviče

    Úterý 7.5 19:30 - Městské divadlo Český Krumlov

  • MUDr. Jan Hnízdil-Jak si udržet zdraví v nemocné společnosti - beseda

    Úterý 7.5 18:00 - Velký sál Univerzity Tábor

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rezerva Táborska dobývala branku Olešníka marně. Na Viktorii se trefil i David Lafata

Táborsko B padlo s Olešníkem 0:2. , Autor: Josef Janda

Táborsko B padlo s Olešníkem 0:2.     Autor: Josef Janda

TÁBOR - Fotbalisté Táborska B si v domácím utkání krajského přeboru zahráli v sobotu dopoledne konečně na hřišti s přírodní trávou, na posily z druholigového týmu museli ovšem zapomenout. Čistě rezervní tým hostil na táborském stadionu Viktoria celek Olešníka, v jehož základní sestavě nechyběl ani legendární David Lafata. Hosté předvedli svou kvalitu a dobrou hru v úvodním dějství podpořili vedoucím gólem po rohovém kopu, kdy se jako poslední dotkl balonu Robert Szó. Ve druhé půli měli míč na kopačkách domácí a snažili se s nepříznivým vývojem něco udělat, k nebezpečnému zakončení se ale dostávali málo. Do slušných šancí se dostal Radek Trantýr. Nejprve na balon v pěkné pozici nedosáhl a jednou orazítkoval i břevno Tomáškovy branky. V 64. minutě si vzal slovo střelec David Lafata. Táborští mu dali ve vápně až příliš času a prostoru a ostřílený útočník uklidil míč placírkou – 0:2.

 

Domácí si za aktivní hru aspoň jeden gól určitě zasloužili, nicméně poprvé v sezoně odcházeli z domácího hřiště bez vstřelené branky. V příštím kole zavítají svěřenci trenéra Miroslava Jelena do Protivína, kde se hraje v sobotu 29. dubna od 15 hodin.

FC Silon Táborsko B – FK Olešník 0:2 (0:1), branky: 23. Szó, 64. Lafata, rozhodčí Krčín – Votava, Albert, ŽK (2-2): 84. Ott, 85. Jansa – 71. Szó, 84. Vrážek, 85 diváků.

Táborsko B: Hňup – Pajer, Činčura (46. Švec), Alozie, Ott, Jansa, Pánek, Kupka (68. Chotovinský), Fišer, Neužil, Trantýr.

Olešník: P. Tomášek – Heller, Toth, Vojta, Miklík, Martinec (65. D. Tomášek), Szó, Vrážek, Nohava, Kalášek, Lafata.

Ve středečním Týdeníku Táborsko si přečtete k utkání Táborska B s Olešníkem další podrobnosti.

Trenér Táborska B Miroslav Jelen zmíní rozdíl mezi poločasy a ohlédne se za druhou brankou, při které dostal Lafata až příliš času a prostoru.

Útočník Olešníka Davida Lafata zhodnotí zápas, okomentuje svou trefu a zmíní, jaké má Olešník ve zbytku sezony ambice.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace