Podívejte na fotky v galerii
Podívejte na fotky v galerii
Podívejte na fotky v galerii

Vzpomínáte na oblíbenou hollywoodskou herečku, Amy Smart, která své diváky uhranula především na přelomu milénia? Ta letos oslavila své sedmačtyřicetileté narozeniny a je stále ve skvělé formě a vypadá báječně!

-reklama-


Amy Smart (47) se narodila v roce 1976 v Kalifornii. Již ve třinácti letech se začala věnovat modelingu, ale od svých dvaceti let přešla k filmu. Začínala vedlejšími rolemi, kde se prosadila díky svému elegantnímu vzhledu a plavým vlasům – například ve filmu Hvězdná pěchota (1997). Dále se objevila ve snímcích jako Varsity Blues (1999), kde si zahrála po boku Jamese van der Beeka či Hurá na to! (1999).

Většího úspěchu se jí ale dostalo až v roce 2001, kdy ztvárnila jednu z hlavních rolí v komedii Road Trip a dokonce se zde objevila i bez podprsenky. Díky tomu se tehdy stala jedním ze sex-symbolů Hollywoodu. Do paměti diváků se rovněž vepsala působením v mysteriózním thrilleru Osudový dotek (2004), kde si zahrála hlavní roli po boku Ashtona Kutchera. Dále můžeme zmínit snímky jako Starsky a Hutch (2004), Miluju tě k sežrání (2005) či Zastav se a nepřežiješ (2006).

Manžela obvinili ze sexuálního zneužívání

Úspěšná americká herečka si v roce 2011 vzala svého manžela Cartera Oosterhouse. Ten čelil v roce 2018 nepříjemnému obvinění, neboť ho jeho bývalá maskérka, Kailey Kaminsky, obvinila ze sexuálního zneužívání z dob natáčení jeho vlastního televizního pořadu Carter Can. Kailey Kaminsky, která se identifikuje jako lesba, přišla v roce 2018 se šokujícím tvrzením, a sice že ji údajně v roce 2008 Carter Oosterhouse nutil k orálnímu sexu a vyhrožoval ztrátou zaměstnání. Oosterhouse se přiznal, že měl s Kailey vztah a zároveň prohlásil, že nikoho k ničemu nikdy nenutil. Amy Smart stála při svém manželovi a podporovala všechna jeho tvrzení.

Zažili těžké chvíle při snaze o dítě

Podle herečky byla snaha otěhotnět jednou z nejtěžších věcí, kterým museli ona a její manžel čelit. „Když jsme se vzali, nevěděla jsem, jestli se mi podaří hned otěhotnět,“ řekla herečka serveru PEOPLE a dodala: „Nepodařilo. Roky plynuly a my jsme byli na této horské dráze. Nic nefungovalo. Začali jsme přemýšlet, jestli někdy budeme rodiči.“ Po letech trápení se rozhodli jít cestou náhradního mateřství a v roce 2016 se jim narodila holčička. „Jsme tak vděční, že můžeme být rodiči a že máme krásnou a zdravou dceru,“ sdělila Smart. „Bylo to ale těžké a čím více o tom můžeme mluvit, tím více můžeme sdílet naše boje, naše potíže, tím více si můžeme pomáhat a necítit se v tom procesu sami.“

Zdroje: giantfreakinrobot.com, usmagazine.com, people.com, csfd.cz

-reklama-