Zdroj: Youtube

Vystupte z ulity, mějte kuráž

Vůbec nejznámější představitelkou stále častěji propagovaných plus size křivek je rozhodně modelka Ashley Graham. Půvabná plnoštíhlá kráska na počátku své kariéry vystřelila jako hořící šíp rovnou do hvězdných výšin světa slavných a vlivných person. Ještě v dobách, kdy většina žen oblých křivek se za své proporce styděla, zakrývala je pod volné a často nelichotivé oblečení, Ashley své tvary hrdě prezentovala. Pyšně je ukazovala na přehlídkách spodního prádla, kde tehdy bylo modelek “boubelek” jako šafránu. Dnes Ashley patří mezi hlavní propagátorky větších velikostí. Je múzou nejen pro textilní průmysl, její styl a kuráž zbožňují miliony dam po celé zemi, a to nejen ty obdobně stavěné. Přízně se těší překvapivě i od útlých fanynek, které fascinují její rafinované a skvěle padnoucí outfity.

Podpořte křivky

Bývalá členka skupiny Destiny’s Child je nejen famózní zpěvačkou, textařkou a tanečnicí, ale září také ve fashion průmyslu. Beyoncé stojí za značkou Ivy Park. Jedinečnost portfolia Ivy Park tkví v touze zakladatelky zbořit “nudné” stereotypy sportovního oblečení. Odvážná vize sexy divy byla blízká společnosti Adidas. Vznikla tak dlouhotrvající spolupráce trhající módní rekordy v mnoha ohledech. Nesmíme opomenout zmínit ani inspirativní styl odívání samotné Beyoncé. I ona je majitelkou plnějších křivek a umí je zatraceně skvěle “prodat”. Nebojí se vynášet odvážnější počiny, kterým vždy vdechne punc ryzí ženské sofistikovanosti. Je tak skvělým příkladem, jak vkusně zdůraznit silnější partie postavy.

Nebojte se výrazných trendů

Internet se stal nedílnou součástí našich životů. Virtuální prostor je ovšem jako mince, má svůj rub i líc. Skýtá nejen to příjemné a užitečné, servíruje nám bohužel i temnou stranu digitální doby, která populaci (ne)dobře ovlivňuje. Nebudeme se ale bavit o kyberšikaně v podobě negativních komentářů, “na oko” dokonalých fotkách uživatelů, co zapříčiňují v mnohých jedincích více či méně závažné komplexy. Takové sociální sítě fungují také coby vzpruha. Zářným příkladem jsou ženy plus size linií. Ty na internetu mohou najít podporu, motivaci, rady pro své plnější tvary. A třeba takové influencerky, zaměřující se na módní svět větších velikostí, slaví úspěchy, zaslouženě. Je totiž skvělé, že někdo boří váhové tabu, ukazuje ostatním, že kilogramy navíc nejsou překážkou, mohou být smyslné a vkusně oděné.

ZDROJ: iGlanc.cz

Související články