Hlavní obsah

Trenéra Hlinku u fotbalistů druholigové Opavy střídá Brožek

Aktualizováno

U fotbalistů druholigové Opavy skončil po čtyřech měsících trenér Peter Hlinka. Vedení předposledního celku tabulky dnes na webu oznámilo, že se dohodlo se slovenským koučem na ukončení smlouvy. Hlinkovým nástupcem se stal Miloslav Brožek, který donedávna působil jako skaut v pražské Slavii. Předtím vedl ve druhé lize Táborsko, ve Vlašimi pracoval jako asistent, dočasný kouč či sportovní ředitel.

Foto: SFC Opava

Radost fotbalistů Opavy. Ilustrační foto

Článek

"Jedná se o respektovaného trenéra a odborníka. Věříme, že jeho znalosti a zkušenosti s druhou ligou nám okamžitě pomohou v boji o záchranu," uvedl člen představenstva opavského klubu Martin Latka na adresu osmačtyřicetiletého kouče.

Opavě, která ještě před dvěma lety hrála v nejvyšší soutěži, patří v tabulce předposlední 15. místo. Před poslední rezervou Slavie má náskok jednoho bodu. Od pozic zajišťujících záchranu ji dělí tři body.

Čtyřiačtyřicetiletý Hlinka přišel do Opavy na konci prosince jako nástupce Romana Westa, jenž po nepovedeném podzimu skončil. Ani poté se však Slezanům nedařilo: v osmi zápasech druhé ligy ani jednou nevyhráli a získali jen čtyři body.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články