Hromosvod je povinností pro mnoho druhů staveb. Potřebujete ho i vy? 

Přidat na Seznam.cz

Tento vynález pochází již z dob osmnáctého století, přičemž za něj můžeme poděkovat českému vynálezci jménem Prokop Diviš. Díky jeho snaze nyní dokážeme bezpečně chránit zranitelné stavby, u nichž je vysoké riziko zásahu bleskem. V některých případech se dokonce jedná o zákonnou povinnost. Spadá do ní i váš majetek? 

Dávejte si pořádný pozor 

Adekvátní ochrana před blesky dokáže zabezpečit nejen majetek v hodnotě milionů korun, ale především lidské životy. Možná si říkáte, že pravděpodobnost zásahu je naprosto mizivá. Pouze v naší malé zemi se tato smůla dotkne několika desítek staveb ročně. Přesně proto specifikuje zákon konkrétní typy budov, které musí daný vynález mít nainstalovaný. 

Typicky se jedná například o nemocnice, školy, úřady a další místa s vysokou koncentrací lidí. To samé platí i pro volně stojící domy, případně budovy na vysokých kopcích. To ovšem neznamená, že by majitelé ostatních projektů měli na danou ochranu zapomenout. Nikdy totiž nevíte, kdy zrovna vás postihne nepřízeň osudu. 

Jednoduchá instalace 

Nemusíte se obávat složité montáže a vysokých částek za realizaci. Dobrým příkladem jsou třeba služby známé společnosti Hromo Elektro, jež vám moc ráda sestaví kvalitní řešení na míru. Stejně tak zajistí pravidelné revize a případnou údržbu i opravy. Díky zmíněné péči ochráníte svou rodinu i majetek. 

Tito profesionálové se specializují i na komplexní zemní práce s pomocí strojů i ručního nářadí. Počítejte s úpravou terénu na přání, dovozem sypkých materiálů, odvozem zeminy, betonáží i stavbou opěrných zídek. Stačí navštívit stránky pod vloženými odkazy, prohlédnout si nabídku a s pomocí telefonního čísla si domluvit veškeré podrobnosti. Zajisté vás potěší přívětivé ceny oproti konkurenci.