Kde uspořádat svatbu? No přeci na jižní Moravě, kde jinde? 

Přidat na Seznam.cz

Když svatba, tak na jižní Moravě. Zkrátka tradiční moravská. S cimbálovkou a skvělým vínem! 

Svatba rozhodně patří mezi ty nejvýznamnější životní události. Jak pro svatebčany, tak pro novomanžele, kteří svůj stav určitě chtějí zpečetit na nějakém klidném a zároveň magickém místě. A my bychom pro ně jedno takové místo měli. Je jím prostředí Vinařského dvora Holánek na faře v Ivani. Zde váš svatební den promění v jedinečný a nezapomenutelný okamžik. 

Když svatba, tak nefalšovaná moravská

Jižní Morava je pro pořádání svateb přímo stvořená. Velké oblibě se těší především svatby na Pálavě. V lokalitě plné slunce a vřelých lidí. Třešničkou na dortu pak je vynikající moravské víno tečící proudem v tamních vinných sklípcích.

Nekonečné moravské vinice

Co byste řekli svatbě uprostřed nekonečných moravských vinic a v obklopení historických zdí barokní fary? Je to pro vás dostatečně romantická představa? Tak z ní udělejte realitu. Co pro to musíte udělat? V podstatě jen delegovat přípravy své svatby na ty, kteří s nimi mají své zkušenosti. Tedy na kolektiv vinařství Holánek, který pro vás nejenže zajistí ty nejlepší služby, ale také vám bude po celou dobu svatby po ruce. 

Svatební obřad a hostina

Ano si můžete říci v nedalekém kostele svatého Bartoloměje (zde je možné uspořádat i necírkevní obřad), na farské zahradě, nebo třeba uprostřed vinice s výhledem na Pálavu. A svatební hostinu můžete uspořádat buď na zahradě barokní fary nebo v autentickém sklípku pod farou, které pojmou více než sto hostů.

Servis pro vaši svatbu 

Kompletní svatební servis Vinařství Holánek nabízí kompletní svatební menu připravené na míru, nejkvalitnější vína z vlastní produkce a romantický svatební pokoj pro novomanžele. Počítat samozřejmě můžete s individuálním přístupem, který je zárukou, že vaše svatba na jižní Moravě bude dokonalá.