Cindy Crawford a její dcera vypadají jako dvojčata. Neustálé srovnávání s maminkou ale dcerku traumatizuje

Přidat na Seznam.cz

Cindy Crawford a Kaia Gerber vypadají jako dvojčata: Kaia ale přiznává, že neustálé srovnávání s matkou ji traumatizuje.

Mnozí jí ani neřeknou jinak než mini Cindy. Ale dcera úspěšné topmodelky přiznává, že život s takovou nálepkou dá člověku opravdu zabrat.

Vždycky jsem chtěla, aby mě lidé vnímali takovou, jaká jsem, a ne jen jako malou kopii mé slavné maminky.
Mít za mámu topmodelku má mnoho výhod. Šatník plný ikonických kousků, cestování, přátelství s návrháři nebo celebritami. Ale má to i dost podstatnou nevýhodu: Navždy budete srovnávána s tou úžasnou ženou, která vás porodila. A nádherná Kaia Gerber ví, co dělá.

Koneckonců zdědila Cindyin bezchybný vzhled a skutečně vypadá jako mini verze slavné ikony 90. let. Vnitřně s tím ale už dlouho bojuje, přestože má s mámou krásný vztah.

„Vždycky jsem chtěla, aby mě lidé viděli takovou, jaká jsem, ne jen jako malou kopii své mámy. Snažím se, pracuji na sobě, jsem sama sebou, ale mám pocit, že se té nálepky nikdy nezbavím. Vlastně ale nechápu proč. Hodně s tím bojuji a nemám problém si to přiznat.“

„Není to vždycky nejjednodušší. Měla jsem v tomto ohledu hodně slabých chvilek. Několikrát si říkám, proč nemůžu být prostě obyčejná Kaia, ale musím mít nálepku Mini Cindy,“ prozradila pro Glamour.

Zároveň si však uvědomuje, že nejde jen o vzhled. Spojuje je mnohem víc než jen identický vzhled, podobný styl oblékání a vnímání světa.

„Nejde jen o to, že vypadáme stejně. Máme stejné způsoby chování… stejný je i způsob, jakým reagujeme na určité situace – a myslím, že právě v tom je vidět, jak moc jsme si podobné.“

Přiznala, že díky své mamince také poznala spoustu úžasných lidí a měla spoustu příležitostí se kariérně rozvíjet.

Přesto všechno má Kaia s mámou opravdu hezký vztah, velmi si jí váží a inspiruje ji. Váží si všeho, čeho se jí v životě podařilo dosáhnout. Ví, že tam, kde je, je díky ní. I když si velmi přeje, aby ji ostatní vnímali jako obyčejnou Kaiu.

Zdroj: Glamour