TOPlist

Netflix: vybíráme nejlepší seriálové a filmové premiéry (26. 4. 2023)

sweettooth

Jako každý týden, i tentokrát vám přinášíme výběr toho nejzajímavějšího, co se v následujících sedmi dnech dostane do populární streamovací služby Netflix. Premiéry se tradičně dočká celá řada filmů a seriálů, například seriál Sweet Tooth: Chlapec s parožím, francouzský snímek AKA s Ericem Cantonou nebo reality show Goldin: Království artefaktů.

Sweet Tooth: Chlapec s parožím (Sweet Tooth)

  • Datum premiéry 2. řady: 27. 4. 2023
  • Hrají: Christian Convery, Nonso Anozie, Stefania LaVie Owen, Aliza Vellani, Naledi Murray

Roztomilý kluk, který je napůl člověk a napůl jelen, hledá v postapokalyptickém světě rodinu a domov. A pod ochranou jednoho mrzouta přitom zažije velké dobrodružství. Kritiky uznávaná dystopická pohádka Sweet Tooth: Chlapec s parožím (ČSFD: 75 %) má ve svém hereckém ansámblu také herce Nonsa Anozieho, který za svou roli v seriálu získal Emmy jako nejlepší herec ve vedlejší roli.

Zatímco se blíží smrtící vlna Nemocných, Gus a skupina hybridů jsou vězněni generálem Abbotem a Posledními muži. Abbot si chce upevnit moc nalezením léku a využívá děti pro experimenty zajatého doktora Adityi Singha, který se snaží zachránit svou nakaženou ženu Rani. Aby ochránil své přátele, Gus souhlasí, že Dr. Singhovi pomůže, čímž začíná temná cesta za jeho původem a rolí jeho matky Birdie v událostech, které vedly k Velkému rozpadu.

AKA

  • Datum premiéry: 28. 4. 2023
  • Hrají: Alban Lenoir, Eric Cantona, Thibault de Montalembert, Sveva Alviti, Saïdou Camara

Ostřílený agent pronikne do zločineckého podsvětí, kde se nečekaně spřátelí se synkem šéfa gangu. Brzy se ale bude muset rozhodnout, na čí straně vlastně stojí. Drsný krimi thriller, ve kterém si po boku bývalého kaskadéra Albana Lenoira zahrál legendární fotbalista Eric Cantona.

Francouzský film AKA láká nejen fanoušky akčních snímků, ale také fotbalové nadšence, kteří pamatují doby ikonického fotbalisty Erica Cantony. Ten si v novém filmu zahrál jednu z hlavních rolí a je proto otázka, zda v něm dříme skrytý talent, nebo bude závažím, které snímek stáhne ke dnu. O tom se již brzy budete moci přesvědčit na vlastní oči.

Goldin: Království artefaktů (King of Collectibles: The Goldin Touch)

  • Datum premiéry 1. řady: 28. 4. 2023
  • Účinkují: Ken Goldin, Peyton Manning, Mike Tyson

Tenhle seriál nás zavede do aukčního domu, který se specializuje na vzácné sběratelské kousky. Obchodník Ken Goldin tady se svým týmem expertů diriguje strhující koncert. V reality show Goldin: Království artefaktů vystoupí například Drake, Peyton Manning, Karl Malone, Mike Tyson, Ric Flair nebo Logan Paul.

Pokud máte rádi reality show, kde lidé předvádějí různé kuriozity a sběratelské předměty, jako jsou například Mistři zastavárny, rozhodně byste měli dát počinu Goldin: Království artefaktů šanci. V něm nahlédnete do sbírek celé řady známých osobností, ať už jde o boxera Mika Tysona, Logana Paula či zpěváka Drakea.

Autor článku Michael Chrobok
Michael Chrobok
Zástupce šéfredaktora, fotograf, hráč. Baví mě baseball, F1, urbanismus, filmy Wese Andersona, moderní umění a rozličné fantasy/sci-fi světy. Nepohrdnu dobrým jídlem, zajímavou knihou či výletem do neznáma.

Kapitoly článku