Hlavní obsah

Obránce Rašner i útočníci Musil a Menšík pokračující v Olomouci

Hokejový obránce Alex Rašner a útočníci Pavel Musil s Matoušem Menšíkem budou i nadále hrát za extraligovou Olomouc. Všichni podepsali s Hanáky nové dvouleté smlouvy. Klub o tom informoval na svém oficiálním webu.

Foto: Profimedia.cz

Alex Rašner bude pokračovat v olomouckém dresu

Článek

Sedmadvacetiletý Rašner je olomouckým odchovancem a v posledních dvou sezonách byl pevnou součástí sestavy. V tomto ročníku odehrál včetně play off 43 zápasů, vstřelil tři branky a přidal osm asistencí.

"Alex Rašner je hráčem z regionu, odchovanec, který za poslední roky udělal výkonnostní progres a stal se stabilním článkem obranných řad. Navíc rád podporuje ofenzivu. Slibujeme si, že ve svých výkonech bude pokračovat," uvedl sportovní manažer Josef Podlaha.

O tři roky starší Musil se do Olomouce vrátil před sezonou z Plzně. Odehrál 34 utkání s bilancí 4+13. "V našem dresu prokázal nesporné kvality, ačkoli měl časté zdravotní problémy. Věříme, že v dalších letech bude patřit k lídrům našeho týmu," řekl Podlaha.

Devatenáctiletý Menšík v Olomouci hostoval z prvoligové Jihlavy, odehrál 39 duelů, dal dvě branky a přidal dvě asistence. Hanáci věří, že se účastník posledních dvou juniorských světových šampionátů nyní prosadí výrazněji.

"Matouš Menšík patří k talentům českého hokeje, což prokázal nejen na nedávném MS hráčů do 20 let. V uplynulé sezoně nastupoval ještě převážně v první lize za Jihlavu, nyní bude bojovat o trvalé místo u nás," uvedl Podlaha.

Rašner, Musil a Menšík jsou dalšími hráči ze stávajícího kádru, kteří podepsali smlouvy pro další sezony. Stejný krok již v dubnu udělali bek David Škůrek a útočníci Jakub Orsava, Jakub Navrátil a Michal Kunc.

Reklama

Související témata: