Bydlení­ je hra Zahrada

Dřevěný plot esteticky ohraničí váš pozemek

Ploty mají jeden hlavní účel, a to chránit věci na zahradě, ovšem ve skutečnosti se vyznačují i několika dalšími přednostmi. Pokud tedy vlastníte rodinný dům se zahradou, zřejmě hledáte způsob, jak ohraničit svůj pozemek, přitom si však zajistit i nějaké soukromí. V následujících řádcích vám prozradíme, proč se vyplatí investovat zrovna do dřevěného oplocení.

Bezpečnost

V první řadě dřevěné ploty zvyšují bezpečnost obydlí, protože zabraňují průnik nezvaným hostům na váš pozemek. Stejně tak se přes plot nedostanou zvířata. Dřevěný plot vytváří taktéž soukromí. 

Pro výrobu se používají kvalitní dřeviny s dlouhou životností. Samozřejmě se ploty ošetřují konzervačním prostředkem na dřevo, který zvyšuje odolnost. 

Soukromí

Vytvoříte si vlastní uzavřený prostor. Jestliže zvolíte takové provedení, přes které nepůjde takřka vidět, získáte naprosté soukromí. Potřebujete mezi jednotlivými lamely mezery, nebo nikoliv? Každá varianta má své kouzlo. 

Dělící příčka

Dřevěný plot neslouží pouze k ohraničení pozemku, ale pomocí něj můžete rozdělit zahradu. Dřevěný plot s vodorovnými lištami a mezerami mezi nimi je skvělou volbou pro vytvoření dělící příčky. 

Vzhled

Proměňte plot v stylový a designový prvek exteriéru. Dřevo přirozeně zapadá do prostředí zahrady, navíc ploty vyrobené z tohoto materiálu neztrácí ani po estetické stránce. Stačí se podívat do nabídky společnosti Pergola Dřevěná s.r.o., kde najdete ploty i luxusního charakteru. 

Jestliže zdobí vaši zahradu terasa – zastřešení také zvolte ze dřeva, a tím sladíte exteriérové vybavení. Výše zmíněná společnost má pestré produktové portfolio a pro výrobu používá kvalitní materiály, které jsou charakteristické dlouhou životností. Ploty, ale i ostatní dřevěná stavení jsou ošetřeny tak, aby vám vydržely spoustu let.

Zdroj obrázku: www.pergola-drevena.cz