Nejoblíbenější sexuální pomůcky pro nováčky

Přidat na Seznam.cz

Zlepšení sexuálního života a experimentování v posteli může být pro některé lidi skutečnou výzvou. Avšak sexuální pomůcky jsou skvělým způsobem, jak zlepšit sexuální život. V našem článku vám představíme nejoblíbenější sexuální pomůcky pro nováčky, které vám pomohou učinit vaše intimní chvíle vzrušujícími a zábavnými.

Vibrátory

Vibrátory jsou jednou z nejpopulárnějších sexuálních pomůcek na světě. Jedná se o chytré zařízení, které generuje vibrace a může se používat ke stimulaci různých částí těla. Nejčastěji však klitorisu, vagíny, penisu a řitního otvoru. Vibrátory jsou proto ideálním způsobem, jak rozšířit své sexuální zkušenosti a zlepšit tak sexuální život.

Jste-li nováčkem v používání vibrátorů, je nejlepší se s nimi seznámit postupně a vybrat si pro sebe vhodný typ. U žen jsou velmi oblíbené vibrátory na klitoris, které jsou velmi malé a jednoduché na používání. Pro obě pohlaví jsou také vhodné „hands-free“ vibrátory, které lze umístit na různá místa, nejčastěji však na penis a vagínu.

Při výběru vibrátoru je nejdůležitější zohlednit své preference a potřeby. Máte-li rádi silné vibrace, měli byste zvážit silnější vibrátory s různými rychlostmi a módy vibrací. Pro ty, kteří preferují jemnější vibrace, existují i méně intenzivní vibrátory, které lze použít pro stimulaci citlivějších oblastí.

Realistická dilda

Pro dosažení vaginálního nebo análního uspokojení jsou realistická dilda ideální sexuální pomůckou. Obvykle se jedná o pevný, válcovitý předmět, který může být vyroben z různých materiálů, jako jsou například silikon, sklo nebo dokonce dřevo. Dildo se používá ke stimulaci vnitřních bodů, které mohou být jinak obtížně dosažitelné.

Jednou z výhod dilda je, že dokáže poskytnout uspokojení i bez partnera. Dildo také umožňuje lepší kontrolu nad stimulací, a proto s ním rychleji dosáhnete orgasmu. Dokonce dilda s různými texturami a tvary dokážou poskytnout různé druhy stimulace, takže si i nováček velmi snadno zjistí, co mu nejvíc vyhovuje.

Tip

Sexuální pomůckou pro jednotlivce nebo pro páry, které chtějí vyzkoušet něco nového v intimním životě, může být skvělým řešením nafukovací panna. Věnujte však pozornost materiálu, ze kterého je vyrobena.

Lubrikant

Lubrikant je sexuální pomůckou, která slouží ke zvýšení vlhkosti při sexuálním styku, nebo při používání sexuálních pomůcek. Oceníte jej i při erotické masáži – velmi příjemná součást milostné předehry. Pro nováčky však může být někdy obtížné vybrat si správný lubrikant, protože jich na trhu existuje obrovské množství.

Pokud hledáte něco univerzálního, vodní lubrikant je v tomto směru nejlepší, protože se dá použít se všemi druhy sexuálních pomůcek. Na druhé straně silikonový lubrikant nabízí větší kluznost a dlouhotrvající účinek, což může být pro někoho lepší. Pro ty, kteří trpí alergiemi, existují také lubrikanty bez glycerinu. Je důležité vybírat si takový lubrikant, který bude bezpečný a zároveň bude vyhovovat vašim individuálním preferencím.

Anální sexuální pomůcky

Anální sex může být pro mnoho lidí napoprvé stresující a bolestivou zkušeností. Proto jsou anální sexuální pomůcky skvělým způsobem, jak tento proces zjednodušit a zlepšit. Vybírat si můžete mezi jednoduchým kolíkem, dildem, nebo vibrátorem.

Přirozeně, anální stimulace dokáže být velmi příjemná pro oba partnery. Pro nováčky jsou v tomto směru vhodnější menší anální pomůcky s hladším povrchem a speciálním tvarem pro snazší zavedení. Je ovšem důležité pamatovat na použití lubrikantu, který zajišťuje pohodlné a bezbolestné zavedení pomůcky a minimalizuje riziko vzniku trhlinek či podráždění.

Závěr

Sexuální pomůcky pomáhají zlepšit sexuální život a poskytují nové možnosti pro objevování svého těla a potřeb. Používání sexuálních pomůcek také dokáže zvýšit sebevědomí a zlepšit sexuální spokojenost. Pro nováčky mezi nejoblíbenější patří vibrační pomůcky, realistická dilda, lubrikanty a anální sexuální pomůcky. Při jejich výběru pamatujte na své preference a potřeby.