Open House Praha

Letos se koná již 9. ročník festivalu Open House Praha ve dnech 20. - 21. května 2023. Na své si přijdou také neslyšící návštěvníci budov. Kde najdete více informací a na co se můžete těšit?

0

Open House Praha

Letošní program je věnovaný připomínce narození tří významných českých architektů: Karla Pragera, Věry Machoninové a Viktora Barvitiuse. Festival se bude konat celý týden, doprovodný program bude již od pondělí 15. května, avšak o víkendu bude zpřístupněno a zdarma otevřeno přes 100 budov.

Open House Praha (Foto: Openhousepraha.cz)

Festival bez bariér

Festival Open House Praha 2023 se snaží o bezbariérovou přístupnost a některé budovy jsou upravené pro návštěvníky se sluchovým, zrakovým či tělesným handicapem. Vstup na prohlídky je zdarma. Ve spolupráci s Ústavem jazyků a komunikace neslyšících FF UK a Českou unií neslyšících budou zpřístupněny některé budovy a přednášky budou tlumočeny do českého znakového jazyka nebo bude k dispozici simultánní přepis.

Bezbariérovost pro osoby se sluchovým postižením (Foto: Openhousepraha.cz)

Kde?

Tyto budovy jsou bezbariérové pro návštěvníky se sluchovým postižením, je třeba se ale předem registrovat prostřednictvím ONLINE FORMULÁŘE:

Továrna KOH-I-NOOR (Foto: Openhousepraha.cz)

Pozvánka na Open House Praha 2023

 


Zdroj, foto: Openhousepraha.cz
Editor: Lucie Ulrichová

Back to top button